HEkberg

PM

Kategori: Allmänt

Suttit nu på eftermiddagen och sammanfattat enkäterna som skickades ut efter inslussningen.. Nu är jag klar och väntar på att klockan ska blir typ halv så jag kan gå bort till bussen för att åka bort till Iseteg en sväng för kaffe. :D mycket trevligt eftermiddags nöje så här på en onsdag:)
Imonrn blir de GBG och träffa Josefin sen blir de julklappsjakt 10000:)

Spelkväll

Kategori: Allmänt

Gårdagens spelkväll var mycket lyckad med många skratt, lussebullar, pepparkakor, glögg (för de andra) och julmust..
Nu ska jag till kåren och snacka lite om mitt PM arbete om inslussningen, jävla regn ute med:(

Spöa slaven

Kategori: Allmänt

Nu ska vi spöa den där slaven PPGG i ett eller två parier "med andra ord":D Mohahaha

Peter, Ewa och Johanna kommer över och spelar lite spel och jul/advents myser vids 19 tiden. ska bli riktikt kul att träffa lite folk utanför kåren.
Imorn blir de fika hemma hos Iseteg de ska med bli mycket trevligt, va länge sen vi sågs nu..

AJ

Kategori: Allmänt

Lite omtumlad och öm efter min vurpa på cyckeln så tar en paus och vilar upp mig i soffan så jag hoppas på att jag mår bättre sen så jag kan skriva lite på arbetet, som tur var fixade jag och hittade info osv i förrmiddags.  Nu blir de supersize vs superskinny och kurrera mig i soffan

Blodpudding

Kategori: Allmänt

Mumma.. god lunch:D Nu är de dax att läsa en 100s lång uppsats... som måste läsas innan mötet idag så jag kan skriva PM imorn...

Segt

Kategori: Allmänt

Idag går det segt att vakna vill jag säga.. Urk vill sova hela dagen men måste upp och läsa uppsatser och skriva.
Lördags kvällen var underbar, jätte bra sittning killarna fixat. Dock lite segt att nån idiot drog på brandsläckaren i garderoben och att folk inte mådde så bra så de gick hem rätt skapligt.. Annars fick kvällen många plus fårn mig.. Men de märks verkligen att man är gamal i gemet när man från att veta vilka typ halva sittningen är till att man känner 10 pers..
Skulle läga upp en bild på mig i min klänning men Kim har flyttat den. så tyvärr

Förberedelserna i full gång

Kategori: Allmänt

Putsat skor, tagit fram det jag ska ha på mig och strukigt klänningen:D Nu blir de en sväng på överby med Tina och Erik innan jag äter lunch och gör ordning mig på riktigt. Kim ska till sin syster på födelsedagsmiddag som jag tyvärr inte hann följa med på då de skulle va så sent på dagen.

Puss

Jaja

Kategori: Allmänt

Blev inget med min 4 dagars träningsvecka..blev bara 3 ggr men de får la räcka. Hoppas min klänning passar nu iaf.  Gick och la mig sent igår och är seg idag så blir ingen träning, kryper upp i soffan under en filt med Ipaden och pluggar lite ist..
Sen blir de hårfärgning och häng med min bästa Alexandra, som jag för övrigt nog måste försöka få tag på nu..
Ha en mysig fredag i regnet ni med mina söta läsare. Puss

Nytt snyggt!

Kategori: Allmänt


Bild tagen med min digital kamera

Bild tagen med Kims nya Sony kompact system kamera.
Lite skillnad ni:D Iaf de jag ville vissa innan jag kom in på detta kamera test va mitt nya nagelack, super nöjd.. Fin och klassisk färg som passar mig perfekt.. Har även köpt ett till nytt men de får ni se på lördag:D

Färdig med relationsuppg med

Kategori: Allmänt

Skönt nu är jag klar med relationsmarknadsföringsuppgift 2.. Nu ska jag ut och gå en sväng och rensa skallen sen ska jag hem och börja med maten och medan den kokar ska jag korr läsa inlämningen och se om jag behöver skriva till något..

Färdig planerat

Kategori: Allmänt

Tror allt är inköpt och allt färdig planerat inför lördagens damsupé. Klädsel bestämd, nagellack inköpt, smycken bestämda, sminkningplanerad, hårfärdning inbokad:D Kommer bli grymt ska ni se.. Det jag är lite smått osäker på är hur jag ska göra med håret:( får se, tar en funderare på det till lördag.. Idag var planen att jag ska vara klistrad framför datorn tills middagen ska lagas.. Eller iaf tills inlämningsuppgiften är färdig och inskickad. Har lite mindre än en sida kvar att skriva och sen ska det korrläsas. Har iaf minst 2 timmar kvar till jag bör va färdig så det är nog lugnt....

Puss

Onsdag

Kategori: Allmänt

Känns som en rätt seg dag men måste plugga och träna så har saker att göra om man säger så.. De sega är att Kim inte kommer hem för än sent idag då han ska hjälpa sina föreldraras grannar med en grej. Får se vad jag hittar på i eftermiddag när jag pluggat klart helt enkelt..

Motgångar

Kategori: Allmänt

Idag har verkligen vart en sådan dag där allt gick åt helvete.. Börja med att inte internet funka på datorn sen gick allt bara utför. Så var jag bara på almänt dåligt humör och allt gick emot mig.. Så vart inget pluggat idag då jag det inte alls hade gått bra pga mitt humör så passade på att storstäda och gå bort med skräp till återvinningen så lite nytta gjorde jag idag iaf så får jag sätta igång med plugget imorn ist..
Va på lunch kettlebell med gött va de men kommer ha sådan träningsverk imorn:( men till gymmet ska jag ändå, får blir träning i gym och på crosstrainern imorn då jag nog inte orkar med så mycke styrka.. Måste bli träning alla dagar denna veckan och promenad på lör så jag kommer i min fina klänning på damsupén lördag kväll..
Var och storhandlade idag med gud va me grejer de vart men de behövdes kan jag säga:D
Ne nu ska jag borsta tandebissarna som min älskade mor hade sagt:)

Har föresten fått godkänt i hela building inovativ brands kursen nu med så de va ju bra med dagen iaf:D Dock har jag ju inte avslutat kurspaketet magisterkurs :( men hoppas de man söker jobb hos mer bryr sig om att man har en kurs i varumärkesbyggande än att man inte klarat hela kurspaketet! Hoppas Hoppas! vill ju inte att de ska avgöra om jag får nåt jobb eller inte.. behöver ju för sig inte visa intyg om de inte frågar så kan bara skriva i CVt att jag gått kurs i varumärkesbyggande och hoppas de räcker:D

Natti

Hemfärd

Kategori: Allmänt

Idag är de dex att åka tillbaka till trollhättan, har blandade känslor kring de men man kommer snabbt in i vardagen igen.
Idag ska jag äta lite lucnh med mamma innan jag sätter mig på tåget..
Puss

En dag kvar

Kategori: Allmänt

Sen blir de tillbaka till Thn igen, ska bli mysigt att sova brevid Kim igen..
Idag mår jag lite bättre igen blir väl kanske lite ledsamt på kvällarna när man får lite hemlängtan, längtar dock fortfarande till de thn som var men de kommer aldrig bli detsamma..

Nu ska jag hjälpa min gamle far med en grej:)

Myslördag

Kategori: Allmänt

Har det jätte mysigt här hemma och sitter och bara umgås med familjen i soffan vilket känns jätte bra, men kan inte skaka av mig känslan att de försvinner en efter en.. Tråkigt men det är väl såhär det är att bli äldre meningen är väl att man inte ska ha några vänner och isället bilda en familj att umgås  Blir säkert jätte bra det ändå, har iaf världens underbaraste sambo att dela mitt liv med! Puss Kim jag älskar dig! Vill inte glömma någon för jag vet att jag har vänner som verkligen bryr sig och vill speciellt tacka Alex och Lisa för ni är så underbara!

Solig lördag

Kategori: Allmänt

Och jag vet inte rikgit vad jag ska göra.. Va ute o hängde lite med Pappa och Marie när de städa bilen men nu vet jag inte vad jag ska göra.. Har ingen motivation att plugga nu och då brukar de inte gå så bra, hittar på nåt annat så länge ist då.. Vet vet jag inte dock..
Igår va vi ju på bio och såg första delen av Breaking Dawn, gud vad bra den var.. Så jävla grym:D orka vänta ett år på nästa del då:( De hade verkligen lyckats göra den grymt bra efter boken och inte tummat på så mycket för att göra den mer barnvänlig så jag är asnöjd:D

Cheecy

Kategori: Allmänt

Nu ska jag vara lite cheecy och säga att jag saknar Kim väldigt mycket, trivs jätte bra här hemma och tycker mycket om att umgås med min familj men de är lite synd att inte alla söta är på samma ställe:(

Nu är den här

Kategori: Allmänt

dagen vi väntat på i ca 1,5 år:D Dagen vi får se fortsättningen på Twillight serien..
De tråkiga med denna dagen är att jag upptäckte att mina serier börjar ta juluppehåll:( Så inget Vampire diaries idag:( NOOOOOOOO!

Ne nu ska jag äta lite frulle så jag kan sätta igång med plugget sen..

Strömsfors

Kategori: Allmänt

Idag kom Birgitta ut till mamma i Norsholm så vi gick den promenad längs kanalen och sen vart de kaffe och mammas goda hemmabakta mazariner..
Nu är jag hemma hos pappa har fått åka Subaru legacy till affären för att hämta nåt packet som pappa beställt..
Snart ska jag gå och möta syrorna vid bussen. Kul är också att även Filippa kan fälja med och se bio imorn:D Nu blir de verkligen syskon bio:D Myspys..
Sen ska vi äta mumsig fläskfile och efter de ska vi in till stan för då ska Filippa gå på dans som hon brukar på torsdagar.

Ridit

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag vart med min syster i stallet och ridit på en väldigt busig häst som min syster tar hand om:D Kul att få umgås med henne lite ochså för imorn byter jag familj och drar till pappa i Strömsfors..

Fint

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart i stan och först färgat Lisas hår och druckit kaffe hemma hos henne sen så gick vi en säng på stan och jag hittade detta fina.

Nu ska jag korrläsa min inlämningsuppgift sen ska jag med Lina till stallet..

Äntligen klar

Kategori: Allmänt

Nu är iaf inlämning 2 i Eventmarknadsföring så gott som fördig ska bara korr läsa den och se så jag inte glömt något..Men det hinns inte nu, nu ska jag göra ordning mig och åka in till stan för att träffa Lisa och gå på stan en sväng. I morn eller ikväll får de bli att sätta fart med den andra inlämningsuppgiften i relationsmarknadsföring med.. Skyna skynda känner jag, den borde va inne i morn men blir nig klar till efter helgen så de är nog lungt ändå.. Bättre att den blir ordentligt gjort än att göra en snabbt halvdant arbete.. Så plugg hela dagen imorn som gäller så ska jag umgås med mamma lite också och så kommer mammas kompis Birgitta hit så de blir nog en promenad med så man får komma ut lite.. Gött:D

Nu är iaf biljetter bokade till årets film:D Breaking dawn part 1:D Pepp som fan!

Nu duscha! Have a nice one!

Norrköping

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma i norrköping eller rättare sagt hålan norsholm.. Ikväll var jag hos Sara (min älsta syster) och kollade serier och åt lite och så när mamma skulle på kör inne istan, sen åkte vi och hämtade Lina i stallet (min andra syster, på mammas sida) där hon brukar hänga.. Sen va de bara dax att fixa ordning här inför sängen så nu blir de snart sova..
Imorn ska jag plugga sen ska jag till Lisa:D Mycket trevligt..

Puss

Skynda skynda tiden rinner:D

Kategori: Allmänt

Nu är de inlämningsuppgift som gäller till tusen.. Städat i garderoben typ hela förmiddagen för vi va tvungna att hitta Kims bankdosa som hade åkt ned mellan hans byxor inne i garderoben så jag fixa med papper och kläder som låg där inne så nu är de bara plugga som gäller.. Ingen tränings hinns det med häller:( ikväll blir de packa och umgås med kim som gäller för imorn åker jag ju hem till familjen en sväng..
Idag ska jag klippa mig med:( wiiii, as gött!

Tvsöndag

Kategori: Allmänt

Nu är de lite serier på tv som gäller gött att slappa lite hemma i soffan med min sötnos innan jag åker till Norrköping..Idag har vi vart hos Kims föreldrar, de skulle lägga upp lite annonser på internet som kim hjälpte dem med och så hade vi lite farsdagfika och så åt vi pizza..

Imorn blir de plugga hela dagen och klippning innan mötet:D Ska bli riktigt skönt att få klippa sig igen..

Farsdag

Kategori: Allmänt

Idag är det fars dag.. Försöker få prata med min pappa nu men han bara hamrar, men jag älskar dig ändå:D

Nu ska vi göra ordning oss och ge oss i väg till kims förändrar en sväng..

Mums

Kategori: Allmänt


Dagens rätt: pizza gratäng, den var mycket god vill jag säga.. Nu blir de lördagsmys i soffan, matkoma ja visst:D

Slapplördag

Kategori: Allmänt

Idag har vart en mysdag. i Förrmiddags var jag ute med födelsedagsbarnetet Jonas och hans underbara sambo Alex på en promenad till hundbadet med hennes mammas hundar. Sen var de hem och göra ordning sig för en tur till överby med Karlsson och Nicole. Kollade på lampa lite bla och fikade as goda räkbagueter, vart dock ingen lampa en får hoppas på att vi hittar en snart för de är rätt mörkt här hemma på vissa ställen..

Igår va jag en sväng i gbg och möte upp älsklingen för en tur på stan sen åkte vi till trollhättan och gick till en restaurang här i stan som heter New Place och åt grekisk mix talrik gud vad gott det var:D MUMS:D
Sen gick jag hem och sat mig vid datorn och kom på att de nu gått tre veckor sen jag skrev tenta så resultatet hade kommit och de hade det gjort och jag är godkänd i kursen building inovative brands:D Lycka så jävla skönt, verkligen en kurs som jag känner att jag verkligen vill ha på mitt CV inför framtida jobbsök och arbetande:D
Sen mös vi i soffan hela kvällen med lite godis och Lego pirates...Mys de me.

Nu blir de lego pirates igen lite innan jag ska förbereda en utsökt middag i form av pizzagratäng!

Fredag

Kategori: Allmänt

Idag blir de en sväng till gbg för att gå på stadsmuseet och va med Kim lite i gbg efter han slutar jobbat men först blir de lite plugg och lunch:D

Torsdagspub

Kategori: Allmänt

Nu blir det iväg till kåren för att flippa lite burgare:D Kom och ät vet jag de kommer vara super goda då experten står i köket, dvs jag:D

Snart så

Kategori: Allmänt

Bara mindre än en vecka kvar till denna underbara film har premiär.. Ska dock bli lite spännande hur de kommer få den rätt råa och icke barnvänliga sista boken till att vara PG13 vänligt.. I tredje filmen misslyckades de ju rätt rejält med att få den bra då vampyrerna vart typ glas när de dog, då det egentligen enligt boken ska vara blod.. Så är rätt skeptisk till att de kommer lyckas så bra med sådanna scener i den sista boken, dock så kommer de finnas massa moment i filmen som kommer va as grymma så det kommer väga upp och jag är ändå pepp till 1000:D

Då blir det nog bio med mina systerar igen:D Myspys, som jag längtat..

Hello

Kategori: Allmänt

Inte hänt så mycket denna veckan.. Va i gbg i tisdags och kollade chalmersspexet och va på GU en sväng.. Sen har jag typ tränat, pluggat och spelat lego pirates..
I helgen var det tentaphest på kåren, det var jätte roligt och så var Nilsson och hälsade på från England också vilket var en mycket rolig överaskning:D Sen va ju Tina och Jens här med så de va kalas bra helt enkelt..
I helgen ska jag ta det lungt och bara umgås med Kims lite så på tisdag åker jag till Norrköping, wiiii!
Ne nu ska jag ut på en liten promenad sen ska jag skriva en inlämingsuppgift där jag ska jämföra varför Sweden rock går så bra och Hultsfredsfestivalen inte går så bra<:D

Puss

Segdag

Kategori: Allmänt

Har vart en rätt seg dag idag. Har set Vampire diaries och Greys, städat, pluggat, gått runt slussarna och tvättat massa tvätt ska plugga lite till nu för har nada att göra..
Längtar till imorn då hoppas jag att jag får ut och kolla lite kläder och halsband till damsupén, sen är de tentaphest på kåren med mina sötisar Tina och Jens:D
Sett på FB att Tommy ska komma också så det blir nog kalas bra..

Puss

Snart så

Kategori: Allmänt

Snart klar med inlämmningsuppgiften.. Skönt:D Ska bara äta först och sen komma på en till sak som utmande mitt tänkande och på vilket sätt sen korr läsa, måste va klar till 15! Urk ne nu blir de lunch massa hungrig..

Hugh Laurie

Kategori: Allmänt

OMG:D Han är L´Oreal men experts nya spokesmodel och han är grym.. Vet inte hur man lägger upp videos på bloggen så ni får gå in på min FB och titta på hans fina reklamfilmer..
Idag ska jag fan emig bli färdig men inläminngsuppgiften..

Dagens

Kategori: Allmänt

Ni kanske tycker (eller inte:D) jag borde lägga upp dagens kläder och så som andra bloggar gör men ni vill inte se mina dagens kläder för de ser oftast ut som så här:



Snyggast i stan aight;) NOT hahaah här fick ni en ändå..

Chic

Kategori: Allmänt

Gick ut och köpte mig en tidning så jag har något att se fram emot när jag pluggat klart för dagen:D

Va länge sen man blädra i en tidniing så tyckte det var på tiden..
Blir nog lite Batman med som belöning åt min själv:D Ja men får faktiskt belöna sig själv ibland också fast man har en underbar pojkvän som skämmer bort en.

Kenisis

Kategori: Allmänt

Idag var jag med Alex och Anna på Älvhögsborg och körde lite kenisis, det var bra träning lite kort bara endast en halvtimme men då får man köpa lite löppband eller crosstrainer innan så blir de bra träning:D Faktiskt tränat mån-ons denna veckan, stolt över mig själv och imorn blir de träning även då för då blir de lite löppning med Alex. Fre får vi se vad de blir men antingen långpromenad runt kanalen eller en sväng på crosstrainern på Älvhögsborg.. Måste passa på o träna denna veckan för nästa vecka blir de bra måndag och onsdag då jag har skola på tisdag som följs av olika fikor och träffar med vänner i gbg och sen så ska jag, Johan och Patrik på chalmersspexet på kvällen.. Torsdag är de skola till 13 sen blir de typ direkt till Thn för att jobba på kåren och fredag är de GBG hela dagen med olika föreläsningar..

Idag har jag även lämnat in min ansökan om examen:D Så nu är de bara att vänta på handläggningen för att se vad som sker med min examen, spännande som tusan.. Hoppas de går fort.

Ne nu åter till inlämningsuppgiften.

Pari

Kategori: Allmänt


Denna filmen såg vi igår, den va faktiskt bättre än vad jag hade trott. Trodde den skulle va lite seg eftersom den va registrerad av Allen. Men den va bra och man fick en bra känska av den. Se värd helt klart men inget jag ser ingen skulle jag tro.

Ikväll blir de inte film för då är de massa bra serier för de är tisdag och ni vet vad som händer på tisdagar:D Greg House is in tha house:D O så how i meet your mother så klart med..

Inlämningsuppgift

Kategori: Allmänt

Urk burk.. Men måste skriva den nu.. Var och tränade lite lätt i morse sen har jag läst den rapporten vi ska opponera på i varumärkeskursen och skrivit in mina tankar i vårt google doc. Måste peppa mig själv så jag köpte en smoothie när jag var på ica och hämtade ut Kims paket. Mums:D

Nu åter till inlämningen