HEkberg

AJ

Kategori: Allmänt

Skulle gått upp och gragit iväg mig till Vårdcentralen för att kolla min leverfläck men har så ont i ryggen så blir att sitta på nåt bekrämt ställe framför tvn och framför datorn för att söka jobb. Får se om jag mår bättre imorn så jag kan sitta och glo två timmar på den där öppna mottagningen.
Ne nu blir de frulle och gossip girl

Promenad nu

Kategori: Allmänt

Tre jobb sökta nu är de dax för en promenad sen blir de mer jobbletande. Alla sidor har ju typ samma tjänster så att leta jobb är ju inte de som tar lång tid de är ju att vänta på att nya tjänster ska komma in.. Typ reggat mig på alla sidor som finns me.
Sen är de träning och möte som gäller i eftermiddag.

söndag

Kategori: Allmänt

Va ska man göra idag är frågan.. De enda jag vet med säkerhet är att jag ska se reprisen av the voice sverige sen har jag ingen aning om vad vi ska göra, lite skönt faktiskt. Än så länge iaf:D

Lyxfrukost ala Ekberg:D Amerikanska pannkakor är mums en söndagsförmiddag.

Torp

Kategori: Allmänt

Idag var vi på Torp i Uddevalla, kollade lita affärer och fikade. Nu är Kim systerson och syster här, åt just Pizzagratäng:D Mums gud va mätt jag är.
Ikväll blir de nog bara film och slapp framför TVn.
Igår var jag hos Fredlund på inflyttningsfest de va trevligt att träffa sexmästerifolket utanför kåren.

Ne nu ska jag kolla när Kim får spö i bilspel av en 7 åring;)

Fredag

Kategori: Allmänt

Äntligen helg och lite sällskap.. Imorn bär de av till Torp för att titta lite.
Igår jobba jag på torsdgaspuben. Vart lyckat med en del folk så de va bra..
idag har jag set tv, städat och tvättat som vanligt på fredagar:D
Snart ska jag iväg och handla lite grejer på Willys med Alex. Skönt att få åka och handla i bil:)
Sen blir de en sväng till Fredlund för att kolla in hans nya lya, hihi.. Sen blir de nog bara slappa resten av helgen för att vila upp sig till nästa vecka.

OMG

Kategori: Allmänt

Insåg precis att jag ska jobba på kåren ikväll vilket betyder att de inte blir något boardwald empire idag:( JA jag är beroende;) Man får se fram emot de små sakerna..

Förlåt men jag är inte rikgit redo, detta kräver enorm planering och förberedo vilket jag nu inte gjort vilket kanske kan kosta mig någonting men som sagt är inte redo, mår konstigt bara av tanken..

Nu nu blir de frulle och Royal pains sen ska jag sitta och undersöka svenska arbetsmarknaden lite till innan de är dax att gå till kåren och jobba torsdagspub lite;D

Fika

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från en mysig fika på Mejeriet med Ester:D Mycket trevligt att prata av sig lite och så fick jag min efterlängtade våffla.. Måste verkligen köpa ett våffelhjärn. De är så gott.
Nu blir de middagslagning..

Nej!

Kategori: Allmänt

Nyss hemkommen från en promenad till willys för att panta och handla lite till helgen.
Fick nej från ett jobb jag sökte igår med. Vart glad asså det är tråkigt att jag inte fick jobbet, vill verkligen ha ett jobb nu. Nej jag vart glad för att de tog sig tid att svara och förklara varför jag inte fick jobbet. Nu vet jag att de var bristen på erfarenhet som gjorde att jag inte fick jobbet inte nåt annat och jag sitter inte hemma ovetande.
Nya tag, kommer dyka upp nya jobb att söka och förhoppningsvis får jag snart napp.
Nu ska jag göra lunch sen ska jag i väg och fika med Ester:D Trevligt värre!

Segt

Kategori: Allmänt

Segt idag med, inget nytt som har dykt upp när jag suttit och kollat nu på morgonen iaf..
Planerat en lite dagsutflykt till GBG iaf, kollar på när SJ tågen går så jag kan boka biljetter fårn dem. typ hälften så dyrt som om man köper västtrafik så ska jag åka till gbg så blir de "karlstad" tåget som gäller. Funderar på fredag ska se om Katta kan ses nån dag med så kan man köra två flugor i en smäll.. Kram

Booring

Kategori: Allmänt

Fy va tråkigt jag har nu, segt som fan att bara sitta här hemma och ruttna.. Vill hitta på nåt kul.
är mätt med så orkar inte göra nåt allt för ansträngande så får väl läsa en bok eller nåt för Kim har occuperat TVn:D

Mellis

Kategori: Allmänt

Dagens mellan mål

Nybakat bröd och kaffe:D
Mums

baka

Kategori: Allmänt

Slänger ihop en deg med bröd innna träning sen blir de nog en film och slapp i soffan.. Segt på jobbfinnar fronten idag och alla pluggar/jobbar så får underhålla sig själv.

Dagens syssla

Kategori: Allmänt

Ringa diverse vårdcentraler så jag kan byta till en i stan ist för att va på granngården där jag inte äns vart en enda gång. Så blir att vänta till de ringer upp från granngården sen äta lite sen där de av för att skriva in sig på en ny vårdcentral så jag kan boka tid så jag äntligen kan ta bort mitt födelsemärke.
Sen blir de träning, faktiskt lite träningsverk sen igår. Bra träning med de nya hantlarna:D
Efter de blir de ännu mer koll efter jobb, hitta ett att söka idag men de är lite glest. Bara att kämpa på ändå tänker inte ge upp i första taget.

Super helg

Kategori: Allmänt

Denna helgen har vart as mysig.. I lördags slöa vi bara sen va de glitter sittning på kåren, den va grymt kul ohc välplanerad, impad.. Sen festen va väl inte lika kul men de va mycket trevligt ändå.. Kul att umgås med Alex och Ward o de men man känner ju värkligen att man inte känner så många på kåren längre som man förr gjorde hihih.. Så blir nog inte så många mer vanliga fester på kåren för mig, om de inte kommer en massa folk man känner så klart..

Igår så va vi på överby en sväng och fikade med Kims familj, kollade på EM och köpte hantlar på Rusta så nu kan träningen komma igång på riktigt för nu har jag allt man behöver för att köra Your shape: fitness evalved till fullo:D
Sen efter en snabb vända hemma igen va det fika hos Alex och Bowling med Alex, Jonas och Alex bror.. Trevligt:D Gick mycket bättre än förra veckan när vi bowla, fick tre strike och en del spears:D

Idag ska jag kolla om de dykt upp några nya jobb att söka, träna, gå iväg med återvinningen och på möte meds sexmästeriet men först blir de lite Desperate Housewifes och frulle:D

Vill också säga lycka till på nya jobbet till Tina som idag ska testa lyckan på nytt jobb i Linköping, du är bäst:D

Ha en bra vecka alla

Städa

Kategori: Allmänt

Fredag vilket betyder städdag och tvättdag här hemma.. Har ändå tvätten att ta hand om idag så passar på att fixa, städa och så här hemma idag..
Sen blir de lite träning på kinect, murkross FTW hihi..
Fortfarande inte bestämt mig vad jag ska ha på mig imorn:( Får ta lite hjälp av Alex om hon kommer hit på kaffe sen.
När det är färdig städat tänkte jag färga håret, har värsta utväxten nu så de är på tiden.

Igår va ju Emelie här, mycket trevligt med besök. Vi åt lite tigerkaka och drack kaffe. Resten av kvällen såg vi på Boardwalk empire

Otroligt välgjord, spännande och baserad på många verkliga skurkar från 20 talet vilket gör den ännu grymmare sen är ju Steve Buecemi med vilket gör den grym:D

Ne nu ska jag städa badrummet lite. Nödvändigt men tråkigt

Oj då

Kategori: Allmänt

Sökte visst 2 jobb till:D får se vad det leder till..
Nu orkar jag inte sitta här mer.
Går nog hem nu.
Puss

Duktig

Kategori: Allmänt

Ger mig själv en klapp på ryggen för idag har jag sökt 3 jobb och reggat mig på 2 jobbsök/rekryteringssidor. Hoppas på de bästa (fast jag måste erkänna att jag är lite nervös/rädd) Dock lite små iritterad på alla dess rekryteringsbolag sidor där det är rutor man ska fylla i allt i hela tiden.. Man har lagt massa tid på CV och personligt brev och att de ska se proffecionellt och snyggt ut och att alla ens erfarenheter kommer med så får hoppas att de kickar på mitt cv som på vissa sidor gick att bifoga.

Nu sitter jag i skolan för att jag inte ska känna mig för ensam hemma men snart blir de nog hemfärd för sen kommer Emelie på fika:D

Jaja

Kategori: Allmänt

Nån hjälp lär de väl inte bli för de är bara forza som gäller.. Får se om Johanna ville läsa igenom de personliga brevet imorn, de verka som hon ville hjälpa mig kolla igenom iaf:D
Längtar till lördag, komma iväg en sväng hemifrån träffa lite folk..
Vill gå ut och gå nu för jag orkar inte va hemma men är för mätt för att gå, gjorde as god tacopaj till middag..
Det är vid sådanna tillfällen man önska att man bode på lantmanna och året var 2008 igen då man bara kunde gå in till Patti upp till tina, gå till andra sidan koridoren för att se vad Olle och Ernst gjorde eller till Gnab och Tommy och bara se TV.. jaaj så är väl livet. Får helt enkelt skaffa mig en egen tv så jag kan sysselsätta mig med nåt

Imorn blir de fix inför jobbsök och så fika med Iseteg mycket trevligt iaf så de ser vi fram emot

Nu ska jag sätta mig i sängen och läsa men ipoden i öronen så jag får bort de där jävla brumande billjudet ur öronen.

Internet

Kategori: Allmänt

Nu har vi äntligen internet igen och till Alex stora förtjusning kommer här ett inlägg.
Idag har jag suttit och sålt biljetter till sittningen som ska va på kåren på lördag.. Sen åkte jag och Alex en sväng till Willys för att handla lite, framför allt hårfärg:D Måste färga nu kan jag säga..
I veckan har jag fixat med arbetsförmedlingen, skivit in mig och vart på möte för att bekräfta mina meriter och få en lämnlig handledare så nu börjar jobbsöket på riktigt.. har även lagt in mig på Studentconsulting får hoppas att de dyker upp några spännande tjänster där som inte innebär jobb som knacka dörr försäljare;) Nyss satt jag och försökte knåpa på ett personligt brev till en tjäsnt som jag ska söka. Fastna lite och behöver feedback så ska vänta tills Kim kommer hem så kan han läsa och så länge tänkt jag gå en promenad och hoppas på att något geniallt kommer till mig under tiden..
Puss

Ledigt

Kategori: Allmänt

Idag är Kim ledig så vi ska ut till överby en sväng för han syster ville ha hjälp att köpa en ny telefon.. sen ska jag träffa Alex en sväng sen blir de ut en sväng för att träffa Tina, Kajsa, Jens och Mikaela:D Mycket trevligt och möjligtvis blir vi kanske fler vilket skulle va kul.. Jätte roligt att träffa alla igen, speciellt Mikaela som man inte träffat sedan fallens dagar..
Ne nu ska jag duscha... Håller på att bli förskyld med, man har vart ledig en hel vecka aldeles själv och så när alla andra är lediga och man får sällskap då ska man bli förskyld, jävla skit då men man...Inget att göra åt.
Puss

Snart träning

Kategori: Allmänt

Snart lite murkross träning på fitness evolved 2012:D Sen blir de städa och fixa hemma innan jag ska träffa Alex och för att de sedan ska vara spelkväll här med TP..
Regn idag som vanligt, får va inne och sätta mig med en bra bok och hoppas på uppehåll sen så man kan ge sig ut en sväng..

Queen

Kategori: Allmänt

Nu blir de lite damsugning till Queen på högsta volym:D
Va i skolan en sväng med och åt lunch med Peter,Johanna och Erika sen så fick jag lära mig lite om vad Erik lär sig i skolan i London:D Spännande grejer hade vart grymt kul att plugga i london men vill inte lämna min älskade Kim här hemma.. Men trivs bra ändå nu är de "bara" att skaffa jobb eller egentligen är de bara för de andra lär lösa sig om/när jag får jobb..

Ne nu ska jag va som Flash (the saviour of the universe) och damsuga hihih

Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag blir de allmänt fix med grejer här hemma, sen ska jag damsuga men först blir det en promenad för de är upehåll och då får man passa på att ge sig ut, eller vad säger ni?
Å imorn blir en bra dag, först ska jag få träffa alex för då har hon tentastressat klart för nu och sen på kvällen kommer Peter och Johanna hit och så kanske Nilsson och Tina med:D Mycket trevligt..Får se hur det kommer gå i denna omgång TP.. Synd bara att inte Jens är med så det blir som på gamla goda TP spels tiden:D
Å idag börjar The voice sverige med Ola Salo som coach.. Måste ses helt klart.

Bakning

Kategori: Allmänt

Idag ska det bakas lite bröd och jag ska fixa med lite annat men först ska jag träna lite och luncha med Erik.. Trevligt att han är hemma på besök..
Och i helgen kommer nog Tina med, kan ju inte bli mycket bättre:D

Sovmorgon

Kategori: Allmänt

Tog lite sovmorgon idag... nu ska jag äta lite frukost framför en film sen är de test av nya träningsspelet som gäller..

Så nu gäller de att hålla sig fitt:D
Blir en sväng ner till stan med måste iväg med lite återvinning och så ska vi köpa ett brödskrin..
Ha en trevlig första vecka på 2012