HEkberg

Torsdag

Kategori: Allmänt

En dag kvar till helgen:D Denna dagen ska spenderas på gymmet, med brödbak, dammsugning, färgning av hår, och umgänge men Alex och Ester. Kommer helt klart bli en bra dag känner jag.

Kettlebell

Kategori: Allmänt

Iväg och göra av med lite energi då.. Bort med energin så inte nerverna får någon kvar. Hatar att vänta. I eftermiddag kommer Eva på fika med så det ska bli trevligt.
Längtar så till helgen för då ska jag få träffa massa fina vänner jag inte träffat på länge.

Slödag med brödbak

Kategori: Allmänt

Idag har de inte gått i många knop, jätte rått väder ute och så har jag lite ont i huvud och hals. Så fick bli lite serier, film, städning och bakning av dessa förhoppningsvis goda morotsbröd.
Så nu blir de snart taco soppa och nybakt bröd innan de blir lite slapp framför TVn. Måste bli bättre så jag äntligen kan få gå på lite kettlebell imorn.

Helt klart bra start på veckan

Kategori: Allmänt

Fått gjort en massa grejer. Bra att sysselsätta sig när man är glad och nervös! Har gått en sväng och handlat på ÖB sen var jag en sväng till Myrorna med det jag rensade ut ur förråd och garderob i helgen.
Igår köpte vi en mycket fin och skön skidjacka så nu är jag redo för fjällen:D

Slödag

Kategori: Allmänt

Har rensat i garderoben lite. Försöker få Kim att vi ska städa i förrådet, men de går inge bra. Får nog gå ned själv.
Sen vet jag faktiskt inte vad vi ska göra i helgen. Har mest lust att ta de lugnt men får väl se.

Kungshamn

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en kall men väldigt mysig dag ute i Kungshamn där jag hälsade på hos Erik en sväng. Förts så tog vi en tur med båten, sen åt vi lite lunch för att sedan ge oss ut en sväng igen på promenad.
Trevligt att komma iväg en sväng skönt att komma ut och röra på sig lite fast de va kallt:D

The New Normal

Kategori: Allmänt

Har börjat kolla på en ny serie. Den är speciell vilket gör den väldigt bra, den liksom har ett budskap och är samtidigt väldigt rolig och söt.
Idag blir de lite fix här hemma sen bär de av till gymmet. I eftermiddag kommer Eva över en sväng. Skulle egentligen gått på Johan Rheborg och Marika Carlsson i kväll men de är tyvärr inställt igen. Är de inte snö kaos så är de influensan. Synd! För nästa gång blir inte för än i slutet på februari:(

Claudia

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart en sväng i GBG och hälsat på Claudia:D Får passa på när man har provapå kortet från västtrafik. Vi åt lunch och spela lite TV spel, roligt och vi hade bra teamwork:)
Nu blir de min favo raggmunkar till middag. Mums!

Dagens projekt!

Kategori: Allmänt

Nu har vi äntligen lite ljus när vi ska äta. Är inte riktigt klart än för vi köpte fel kontakt in i väggen men snart så kommer de bli skit fint:D
Efter vi handlat alla grejer så åt vi lite med Kims föräldrar. Sen kom vi hem o fixa med den nya lampan. Nu har Svante vart här nyss och vi åt kladdkaka och drack lite kaffe. Ikväll blir de bara slapp i soffan och vila upp sig inför nästa vecka:D

Shoes are a girls best friend

Kategori: Allmänt

Har världens bästa sambo som köper ett par riktiga skinskor till mig. Så nu kan snön försvinna och våren komma så jag kan börja använda dem. Skönt att ha ett par "riktiga" skor man kan ha i vår då jag alltid går i typ converse och andra tygskor 50% av året.
Är så lycklig:D I förmiddags var jag iväg och fikade med Hanna och Ward på Ritz inne i stan. Sen tog vi en sväng ut på Överby för att titta lite på examenskläder till de duktiga nyblivna sjuksköterskorna och själv köpte jag två par jätte söta strumpor för 20 kr:D Efter de så möte jag upp Kim så fick vi en sväng och kickade lite, köpte lite ljus på indiska då jag hade en fin 50 kr Wrapp kupong och skedar på rea för att komplettera till vår servis. Fyndat helt enkelt! Nu ska vi äta lite korv med bröd sen bär de av till Alex och Jonas i kväll för lite middag och mys:D Bra början på helgen helt enkelt!

Dålig

Kategori: Allmänt

Vart inget gym, är för jäkla tråkigt väder ute o tvätten tar tusen år så jag måste rusa upp och ned till tvättstugan och starta om torktumlaren massa gånger. Nu sitter jag typ bara och väntar på att Kim ska komma hem så vi kan käcka lite, är hungrig så de skriker i magen nu. Helgen är för nuvarande oviss, de enda vi planerat är att vi ska umgås med Jonas och Alex imorn kväll. Väldigt trevligt måste jag säga:) Länge sen vi umgicks alla fyra.

Fredag

Kategori: Allmänt

Idag ska de tvättas och stå i som vanligt och som äkta svenskar som vi är ska vi äta den traditionella fredagstacon i kväll i form av fredagsmys:D Men först blir de tvätt som sagt och en tur till gymmet om jag inte blir insnöad, men först blir de lunch och igenom tittande av lite serier som var igår kväll när vi tittade på filmen Hotel Transylvania i stället. Filmen var väldigt rolig och söt, rekommenderas skarpt om man vill ha något att slö titta på o få skratta lite.

Husmor

Kategori: Allmänt

Idag känner jag mig som en liten husmor men nåt måste man ju hitta på. Idag har jag verkligen gjort saker som jag velat och de är så avslappnande på något sätt. Lunchen vart jätte god och rekommenderas starkt, väldigt gott och mycket mer mättande än vad jag trodde. En perfekt lunch helt enkelt. Nu väntar jag på att sista plåten bröd ska bli klara sen ska jag iväg och träna med Alex och Anna.

Dagens lunch

Kategori: Allmänt

Dagens lunch vart lite av ett test, jag gjorde typ fläskpankaka/raggisar fast med 1 dl kvarg, lite salt, 2 ägg, en skvätt mjölk och lite mindre än en matsked fiberhusk. Till de stekte jag bacon och så lingon på så klart. vilket inte är lika nyttigt kanske men kan inte äta detta utan lingon känner jag. Min vart rätt tjock så fick steka den rätt länge på låg värme. Är verkligen inte sugen på nått vanligt att äta idag så testa nåt nytt.
Snöar för övrigt som satan här 8uutanför så någon promenad blir de då inte. Får gå förbi Ica och handla lite mjölk efter träningen sen när jag ändå är ute.

Träning

Kategori: Allmänt

Idag ska jag iväg och träna med bästa Alexandra. Men innan de ska jag fixa lite här hemma och baka bröd tills helgen:D Tänkte ut och gå en sväng med om de blir nåt vettigt väder. Var verkligen jätte länge sen jag tog en promenad i Trollhättan så kan va på tiden att ta en.

Mumma!

Kategori: Allmänt

 
Ska bli så gott.

Älvhögsborg

Kategori: Allmänt

Äntligen är gymkortet fixat, startade lite mjukt men 30 min på crosstrainern. Va tvungen att dra sen så han bara med en kort sväng men känns ju skönt att starta lite lätt med så kan man öka o köra på hårt nästa vecka.

Nu sitter jag och väntar på att Kim kommer hem så jag kan börja med maten. Idag blir de kyckling Curry, jag vet vad ni tänker nu. men du är ju allergisk emot cyrry?! Jo men nu är de så att jag blandad i hop en egen curry blandning med hjälp av ett recept jag hittade på internet och det är de inte någon bockhornsklöver i så de går alldeles utmärkt för mig att äta.. Mums! Är så glad att jag kan äta de igen.

Hur vi blev svenska hollywood fruar

Kategori: Allmänt

De är roliga de där tre, på många olika sätt. Suttit hela kvällen och skrattat, först till Leif, Per och Marcus i Sveriges mästerkock sen åt Maria, Anna och Gunilla i SHF. Så roligt!
Nu ska jag sova så jag orkar träna imorn;)

Städa

Kategori: Allmänt

Är inte lika lockande som att sätta sig o glo på FB men ett måste. Tycker man städar hela tiden men de blir ju skitigt så fort;( Känner mig lite social idag så ha ingen alls lust att va här o städa, man blir bortskämd när Kim är hemma och jag är i Norrköping, när man slipper va ensam jämt. Nästa vecka blir de iaf en tripp till Kungshamn för att hälsa på Lill-Erik:D
Nu måste jag komma på vad jag ska laga för lunch idag, verkligen inga idéer:(

Mörker

Kategori: Allmänt

Ska de inte gå emot ljusare tider nu? Tycker de är så himla mörkt på morgonen så de är rejält motigt att gå upp ur sängen. Det är varmt i sängen, uppe är de kallt och mörkt.. Men jaja måste upp och röja lite här hemma innan de blir dax att gå till AMS för ett litet möte.

Träffat fina människor

Kategori: Allmänt

Idag har vart en bra dag, fått träffa massa söta människor man inte sett sen innan jul och planerat in en fika i helgen med två fina sjuksköterskor som snart tar studenten och som man kanske inte träffar lika ofta då. Så får passa på när man har chansen:D
Ne nu blir de att lägga sig och läsa ett kapitel till i angels and deamons så man kan börja på nästa bok någon gång. Såg ett jätte intressant program om Rom igår på TV med Kim och då va de på massor av de platser de besöker i boken:D Kul när man känner igen sig och får reda lite på historien bakom. Rom är en drömresmål för mig, måste dit någon gång.
Natti natti

Vår nya matta

Kategori: Allmänt

Tycker så mycket om vår nya gosematta:D
Den är plommon så den är lilla fast ändå inte. Så fint!

Nytt år nya tag

Kategori: Allmänt

Nu är "jullovet" slut och Kim har börjat jobba igen. Tur att man har en del att fixa med denna veckan så de inte känns lika ensamt.
Så tillbaka till verkligheten. Söka jobb varje dag, gå lite till skolan för att lyssna om skuldssanering och ekobrot. Som tur är så har med hjälp av snälla släktingar som gett mig julpengar och en underbar sambo som alltid står bakom mig i det jag vill göra, råd att köpa mig ett terminskort på Älvhögsborg.
Så i vår blir de hårdträning så mycket jag orkar och hinner beroende på hur de går med jobbsökandet. Går de som jag hoppas på så kommer jag inte hinna träna så mycket för jag måste jobba om dagarna:D Så vi får väl se hur de blir till sommaren fit och arbetslös eller mer vanligt tränad och jobb. Hoppas på de senaste men men.
 
Sen kanske jag är lite efter jag vet men verkligen älskar Bruno Mars låt Locked out of heaven. Den gör en glad på något sätt..
Ne nu blir de disken så jag kan börja göra ordning mig för att dra till HV en sväng.
Kram