HEkberg

Gott nytt år alla

Kategori: Allmänt

Nu har jag och min sötaste sambo ätit asgod tre rätters.. toast skagen, nötentrecot hasselbackspotatis med rödvinssås och efter aight kladdkaka med grädde.. Nu bär det av till elefantens samlingslokal för nyårsfest..
Gott nytt år alla söta.

Trollhättan imorn då

Kategori: Allmänt

Blir nyår i thn i år.. Åker tillbaka hem imorn förmiddag.. Har vart en mysig jul men vill också tillbaka till Thn så jag har lite blandade känslor kring min hemfärd. Ska bli mysigt att träffa Kim och mina kompisar i thn igen iaf.
Igår var jag på stan med Linda en sväng och kolla om de fanns något kul på rean. Köpte en jätte snygg klocka, ett linne och ett par örhängen. Köpte även en tröja för mitt presentkort på Gina jag fick av farmor.
Efter stan vart de en promenad med Lisa hon skulle hämta ut ett par tågbiljeter och så gick vi en sväng runt kungsgatan. Kul att få träffa mina vänner här innan jag åker tillbaka, synd bara att Josefin gick och fick halsfluss så att jag inte han träffa henne.. Summa sumarum har de vart ett helt okej "jullov", träffa vänner, familj och jobbarkompisar..
Ne nu ska jag ut ohc gå en sväng i blåsten!
Hej så länge:D

Jobb och slö

Kategori: Allmänt

idag ska jag hänga med Lina lite sen ska jag åka och jobba kl 16.

Annandagen

Kategori: Allmänt

idag blir de lite jobb:) bra med lite extra pengar. På julafton va jag hos pappa och åt god mat och bara mös. igår va vi hos mamma och morfar kom och hälsade på så vi åt lite och öppnade mer julklappar.
Detta fick jag:

Sen har jag fått en tröja av Kim, grytvantar av Kims föräldrar och så en ny halskedja till mitt batman halsband av tomten, en trektörpanna av Pappa och Marie, nagellack av Filippa och Nagellackkorrektur penna av jossan och så pengar av Gudrun, morfar och mamma o Mogge.
Helt klart nöjd med årets jul, bara Kim som saknades..
Ne nu ska jag göra ordning mig inför jobbet ha en bra annandag mina vänner:D

Grattis Sara 23 år

Kategori: Allmänt

Idag fyller min äldsta syster Sara år:D Hon kommer hit till pappa om nån timme så ska vi fira henne..
Idag har vi mest vart hemma och slappas åkte en sväng in till ingelsta området med och köpte filter till vattengrejen i kylen och nya fiskar till Filippa.
Imorn är de julafton och mys hela dagen.. juldagen ska jag till mamma och fira där sen blir de två dagar jobb på Klinga sen ska jag träffa Linda och Josefin på onsdag och det är så långt mina planer går nu...
Ne vänta på att de ska bli kväll då!

Norrköping here i come

Kategori: Allmänt

Idag är det tid för avfärd:D

Kommer sakna Kim massa men ska bli gött att komma hem och träffa familjen och lite vänner igen..Norrköping se upp runt halv fyra för då kommer jag:)

Sherlock Holmes 2

Kategori: Allmänt


Igår va vi på bio med Alex och Jonas. Filmen var as grym! Älska Robert downey jr han är så rolig:D
Resten av dagen va bra slö och mys i soffan med 4:e ljuset tänt.


Ne nu blir de frukost sen blir de att skriva det sista och korrektur läsa vårt event marketing PM sen är det packa som gäller urk orka, vad ska få följa med hem till norrköping.
Sen i eftermiddag kommer Emelie på fika sen blir det middag med Kims föräldrar och efter de ska jag och Kim ha lite lilljulsmys.

idag är det dax

Kategori: Allmänt

För sexmästeriets årliga julfest.. Kommer bli grymt.. snart dax att göra ordning sig.. sitter här och väntar på att mina julröda naglar ska torka:D
I morse gjorde jag amerikanska pannkakor till frukost.. Mums:D

Köttbullar

Kategori: Allmänt

Snart är det dax att bege sig till kåren för att rulla lite köttbullar till morgondagens julbord:D Längtar:D
Sen kommer min kusin Linus på besök då han ska skriva tenta i Gbg imorngon och behöver en sovplas över natten..
De blir väl att äta lite middag och sen se en film och bara villa upp sig inför morgon dagen, de behöver vi nog båda två fast av skilda anledningar då:D

Nu tillbaka till skrivandet så här en 30 min innan jag måste göra ordndig mig för avfärd:D

Vill ha

Kategori: Allmänt


Hade 20% på på Kicks i helgen så köpte ett svart glitrigt matt nagellack skit snyggt faktiskt, vill dock ha ett matt helsvart också.. de går blir en julklapp till mig själv om jag får några julklapps pengar i jul..

Längar även till helgen för på söndag ska vi se på Sherlock holmes på bio och lördag är de sexmästeriets årliga julphets.. Kommer bli Legen *wait for it* dary!!!!!

3.5 år

Kategori: Allmänt


Idag är de 3.5 år sedan jag och Kim blev tillsammans och de känns så bra:D
I kväll ska vi ut och äta vad de tänkt! Hoppas på samma ställe som förra året, det vill säga new place för de har så jävla god grekisk tallrik där med massa mumsig tzatziki..
De blir mer att vi firar halvår eftersom jag vart i Norrköping under typ alla våra helårsdagar.
Ne plugga va de:D
Läsa läsa läsa

NU så

Kategori: Allmänt

Nu ska vi bli klara med relationsmarknadsförings PM var tanken.. Jag läser nu en sista korrektur läsning så får vi se om de andra med kan läsa igenom sen så vi kan skicka in de:D
Sen ska jag sitta med inslussnings PMet igen, dagens mål är att bli klar med empirin och börja på analysen och skriva klart inledningen så vi bara har analysen och slutsats kvar till på måndag då vi tänkt skicka in.. Hon jag skriver med jobbar heltid så hon kunde sitta på söndag och de låter okej för mig.. Så kan jag göra min del nu idag och på fredag så kan hon fixa resten i helgen..
Idag ska vi även handla lite julmat och annat skoj till Julphesten på lördag:D Många förberedelser blir de man ack så roligt vi ska ha:D
Nu nu återgå till läsandet...

Onsdag=

Kategori: Allmänt

Mitten i veckan vilket betyder att de fortfarande finns tid att plugga vilket betyder mindre ångest men även att de bara är 2.5 dag till lördag:D
Idag blir de plugg, spinining med Alex och hem till Kims föräldrar och fira hans pappas födelsedag.

Myssöndag

Kategori: Allmänt

Igår va vi förts en sväng på överby och tittade runt lite med Kims föräldrar och så köpte vi TP så de kan bli många bra spelkvällar i fortsättningen..
Sen åkte vi ut till Jonas föräldrar utanför Vänersborg där vi bakade lussebullar, åt väldigt god middag som Alexandra hade gjort, spelade TP och hade mycket mysigt..
Idag blir de plugg och möte på kåren..

Love it

Kategori: Allmänt

Här är min nya väska jag fick från Kim förra veckan.. Jag verkligen älskar den..

Den har handtag och axelrem det är perfekt, snygga, detaljer rymlig vilket passar mig perfekt..
Nu ska jag duscha sen blir de nog en sväng till överby, Kim behöver köpa julklappar.. Själv är jag typ klar med alla:D
Ha en mysig lördag

Ändring

Kategori: Allmänt

Blir visst kettlebell ändå

Såg att de va en extra bra ledare idag och regnet har slutat eller iaf lugnat ned sig.
Men först blir de lite städning.

Pissregn

Kategori: Allmänt

Hade tänkt gå på kettlebell vid lunch men ger mig seriöst inte ut i detta väder, blir att va hemma och fixa och plugga ist.. Har ju för sig hört att dammsugning är som träning så good for me:D

Biljett

Kategori: Allmänt

Nu har jag vart och hämtat ut min biljet till Norrköping för att hälsa på i jul.. Kanske sista sånna långvisiten nu då för nästa jul kanske man har jobb och måste jobba till precis innan jul:D Får försöka klämma in längre besök på sommaren då och försöka komma några helger. Kommer ju självklart på jul med men inte lika långt besök som man kan göra när man pluggar och har egna studier över jul..
Nu har jag iaf tränat och tvättat fönstrena, de jävla snedfönstrena blir ju så skitiga, de andra med för den delen och behövdes tvättas lite så våra blommor får lite sol och inte dör..

Ne nu blir de dusch sen lite lunch innan det blir plugga igen för att sedan belöna mig själv med en tur till kåren sen för att hälsa på lite vänner innan Kim kommer hem..

Träning

Kategori: Allmänt

Ne nu har jag pluggat en timme på morgonen nu blir de träna en sväng sen fortsätta med det andra PM arbetet.
Shit vad veckorna går fort asså och snart är det ju med oj oj.. har dock en julklapp kvar och jag blir galen för jag har ingen anning om vad jag ska köpa:(

Har hittat ett rätt bra hand med eller de har sina bra låtar, rätt skönt gung i låtarna.. bandet heter The black keys.

So long gayboys:D HIHI (för er som inte fatta var de mr chao i hangover filmerna:D)

Äntligen

Kategori: Allmänt

Får ni ett inlägg som är värt att läsa:D Har äntligen nåt kul att berätta/visa nämligen detta:


Vänliga hälsningar eran aldless egna ekonom:D

Nu så

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen fått tag på bilden som Kim tog på min innan damsupen min älskade snygga klänning.. Tyvärr va jag så stressad när vi tog den för jag skulle till Alex så vi glömde ta kort på den as snygga baksidan men iaf här är bilden.

Snow

Kategori: Allmänt

Så här ser de ut utanför vårt fönster

Hej mitt vinterland

Kategori: Allmänt

Nu är de snö även här.. De är inte mycket men nog tillräckligt för att man ska få lite jul/vinter känsla.. Ska nog gå ut och ta en liten promenad i snön sen för att köpa lite potatis till middagen i kväll. Men först blir de lite plugg. De va säsongs avslutning av Gossip girl i dag med, satan va spännande men nu får man vänta enda till Januari för fortsättningen.

Igår va jag hemma hos Alex och fick super duper god Tacopaj och sen kolla vi lite på CPiga youtube klipp och bara slappa. Mysigt att umgås lite med folk, passade på när Kim ändå va på julbord med jobbet:D

Plugg

Kategori: Allmänt

Idag blir de skriva på teori delen i relationsmarknadsförings PM:et. Sen ska jag i väg och handla lite innan mötet.
Träningen gick bra, men har lite ont i höftbenet så kettlebell får vänta till på fredag tyvärr.. Så får bli crosstrainern på onsdag igen..

Träna

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart gå i väg och träna, mitt ben är bättre nu efter förra veckans cyckelvurpa så nu ska de två sista veckorna på träningskortet utnyttjas.

Igår var jag hemma hos Emelie och bakade pepparkakor, mycket mysigt vill jag säga..
Sen åkte jag direkt till Kims föräldrar för lite adventsmys med nåt som hette äppelskivor men som mest va pankakor som bollar:D Jätte goda iaf och mycket mysig 2:a advent.. Sen kollade vi på lite starke man och An idiot abroad, grymt bra program som man kan garva i hjäl sig åt..

Inget liseberg

Kategori: Allmänt

Vart inget Liseberg för de va för rått väder med massa blåst i gbg.. Men vi va hos Katta & Kristian och drack kaffe och fick även se världens sötaste bebis, Kattas dotter Sophie..  Hur gullig som hällst.. Och ni som känner mig vet att jag inte är så mycket av en bebis människa men självklart så gillar väl vem som hällst Kattas unge:D Supersöt och hur trevlig som hellst att äntligen få träffa Katta igen, förra gången jag träffa henne var i typ mars/april.. Sen gick vi på stan en säng och åt lite som sedan avslutades med en fika på centralstationens esspreco house..
Helt klart en bra dag fast den inte vart som man tänkt sig.. Nu blir de nog bara mys i soffan, typ alla i thn är bortresta eller nåt i helgen för de händer verkligen nadda.. Kanske inte så otippat i och med att de är thn men de brukar ju ändå finnas lite härligt folk att hänga med..

Imonrn ska jag hem till Iseteg för att julbaka lite sen ska jag med sötnosen till hans föräldrar på nån adventgrej tradition de har i Henriksen familjen.. Slappsöndag helt enkelt.. Rätt skönt faktiskt.

Hoppas

Kategori: Allmänt

Nu får de sluta regna så vi kan åka på jul på liseberg idag, hade verkligen sett fram emot en lugn helg men lite mys på Liseberg..:( Sluta regna nu!
Ne nu ska jag nog baka lite scones..

Vanliga gamla fredag

Kategori: Allmänt

Idag är de vanliga gamla fredagssysslor som står på schemat.. Tvätten är nere i tvättstugan och golvet är dammsugt (el va man säger). Nu håller jag på och pluggar lite men snart blir de överby en sväng för att förhoppinings hitta de sista julklapparna och träffa Kims syster en sväng.
Igår var jag ju i GBG och tittade lite julklappar. Sen va vi även på Josefssons och köpte te skepar så Kim äntligten kan få tolv av alla bistick i den där serien han samlar på.. 

imorn blir de GBG igen. får passa på nu när jag fortfarande har busskort, imorn ska vi på stan en sväng och sen på Jul på Liseberg. Mysigt:D
Så kvällen  blir lugn med kanske någon film och så blir de lite lazange:D Mums! ne nu superplugg innan jag ska göra ordning mig.

Mysfrulle

Kategori: Allmänt


Efter första avsnittet av julkalendern blev de lite tomtegröt:D