HEkberg

Solskenspromenad

Kategori: Allmänt

Idag har jag dammsugit, gått en långpromenad i solen runt slussarna och kollat på bland annat Nashville. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 17 så jag kan gå bort till Älvhögsborg för ett intensivt Grit pass. Sen blir de bara en snabb sväng hemma med dusch och kvällsmat innan de blir G.I. Joe Retaliation 3D på bio. Sen är de 4 dagar ledigt men min sötaste sambo:D Helt underbart men lite kvalitetstid!

Mysdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en mysdag med Eva. Först var jag på apoteket och skulle hämta ut ett recept där mötte jag även upp Eva som hade vart hos optikern. Sen gick vi hem till mig för att lämna lite saker och byta om för att bege oss på en promenad till Willys för att handla lite påskgodis och sånt annat gått att ha till påsken. När vi kom hem från affären grädda vi lite våfflor och satt på en kanna kaffe som vi smaska på medan vi snacka massor om allt och inget.
Sen gick jag en sväng förbi stan för att testa en klänning som jag sett i ett skyltfönster men den va inte riktigt rätt modell för mig så blev inget av de inte. Nu sitter jag mest och slöar. Kolla lite på TV nyss men nu är de inge mer kul att se på.
Eftersom jag fick upp så pass tidigt idag känns dagen så lång och jag har verkligen inget att göra. Inga spännande nya jobb har de kommit att söka häller:( så de jag sökte i morse får vara dagens kvot.
Nu funderar jag på att gå ut och njuta av den sista solen eller nåt, nåt måste jag göra iaf, får fan myror i brallan;)

Önska

Kategori: Allmänt

Gud vad jag önska att jag bodde närmre min familj nu. Sjukt tråkigt idag och ingen att umgås med.
Hoppas Kim kommer hem skapligt idag så jag inte behöver vänta så länge. Nu duscha lite efter ett super hårt kettlebell pass, sen blir de lunch och jobbsök.

Full rulle

Kategori: Allmänt

Idag har det vart full rulle enda sedan jag gick upp. Upp o söka jobb och käcka frulle o se på Californication. Sen iväg och stor handla på Maxi, fixa med de hemma för att sedan ge sig iväg på en solskenspromenad runt Spikön med Apoteket och Kicks på vägen hem. Snacka med mamma i telefonen också. När jag kom hem gjorde jag en lätt lunch o kolla på lite tv på datorn under tiden. Sen har jag dammsugit och städat köket och nu blir de in i duschen innan de är dax att påbörja middagen. Tacosoppa och så självfallet våfflor står på menyn idag. Kims föräldrar kommer över på lite middag.

Vill även tipsa om en mascara jag börjat använda nu för jag var så torr i ögonen så fort jag sminka mig.
Jag var rätt att den skulle va bättre för ögonen men tråkig som smink liksom men den är jätte bra och ger verkligen volym så kommer köra endast på den i framtiden. Smart tips till de som sminkar sig dagligen o inte vill ständigt torra ögon..




Ne nu blir de duschen och tvätta bort en ansiktsmask jag nyss la. 

Besök

Kategori: Allmänt

Idag var Hanna här på en fika. Mycket trevligt att få lite sällskap så här på en tisdag. Sen var jag ute på en promenad runt Spikön och en sväng förbi affären för att köpa mjölk. Mycket härligt väder ute, sol:D Hoppas de är fint och sol uppe i Sälen med. Packat nu, shit var myskläder kan ta plats. Har inte ens termobrallorna ner packade för de är hos Mamma men är ändå fullt i väskan. Men jag vill ju inte frysa så får bli lite packning.
Nu ska jag gå och möta Kim vid stationen!

Måndag!

Kategori: Allmänt

Känns så ensamt här hemma när Kim går till jobbet. Men denna veckan behöver jag inte va så ensam för på onsdag åker jag hem igen för att kunna åka upp till fjällen en vecka på torsdag.
Vågar inte riktigt gå på pass denna veckan häller för vågar inte ligga på rygg och göra övningar än, då det är lite ömt än på ryggen sedan jag plockade bort mina leverfläckar så blir en promenad runt slussarna sen.
I eftermiddag blir det nog så att jag bakar lite bröd innan de bär av till Kåren en sväng.

Mys

Kategori: Allmänt

Haft en rätt mysig dag idag. Först var vi på Överby för Kim skulle köpa ett par skor han såg igår. Skit snygga verkligen! Så köpte jag skidglasögon till fjällen:D
Där ute tog vi även en kaffe med Kims föräldrar. Sen var vi hemma och slappade en stund innan vi gick till Svante för att äta äppelpaj och dricka kaffe på hans balkong med honom och hans syster Sofia. Mysigt verkligen, det kändes lite som vår i luften fast de blåser lite kallt ibland. Hade gärna tagit en promenad i det fina vädret med men fick passa på att köpa nya skor till Kim när han är ledig så får vi se om de är fint väder imorn så man kan ta en promenad i solen.

Spännande

Kategori: Allmänt

Detta har varit en väldigt spännande men besvikelsefylld vecka. Detta försöker vi råda bot på med min favo, varm smörgåstårta. Tisdagens Johan Rheborg och Marika Karlsson standup har gjort den här vecka till en rätt bra ändå för de var verkligen det roligaste på mycket länge. Skrattade så jag tjöt flera gånger:D Dagens fråga är bara, När är det min tur? Aldrig? Jag ger i alla fall aldrig upp ändå så är bara att ge 100!