HEkberg

Första dagarna

Kategori: Allmänt

Första dagarna i norrköping har vart bra.. I måndag kom sara och hämtade mig på stationen och så åkte vi hem till henne o lagade spagetti och köttfärssås och snacka skit.. Igår va jag o mamma i Linköping en sväng på Ikano o kolla lite butiker och IKEA sen tog vi det mest lugnt och kollade morden i midsommer. Idag åkte jag in till stan en sväng för att fika med josefin:D Sen blev de hem till mamma igen o då bakade vi rabarber paj:D MUms va gott

Midsommar

Kategori: Allmänt

Midsommar i år firades hos Jonas föräldrar utanför vänersborg med mycket trevligta människor.. De vart rätt lungt o vi lekte lite lekar och åt väldigt god mat, helt klart värt:D
Idag är vi inte farligt trötta men gör inget vettigt ändå för allt är stängt.. Har dock vikt lite trätt o sorterat ut lite jag ska ha med mig till Norrköping.. Detta packande asså, alltid lika roligt (NOT)..
Ne nu ska jag hoppa in i duschen så man piggnar till lite o blir lite frächare igen.

Fix dag

Kategori: Allmänt

Idag fixar och städar jag lite.. Städa lägenheten imorse, gick o hämta ut ett recept och handlade på lunchen o sen kom Kim hem från jobbet o då åt vi lite lunch.. Nu sitter vi och söker lite jobb o dricker kaffe o väntar på att fika lite med Svante på strandgatan..
Inte många dagar kvar till jag åker till Norrköping häller:D Kommer bli grymt kul o skönt att komma hem en sväng saknar köra alla i Norrköping nu..
Blir en långvisit den här gången förhoppningsvis.. Finns ändå inge att göra i trollhättan på sommaren så åker till pappa o lägger mig vid poolen ist:D Och moppa loppan hela dagarna! Längtar!

Matblogg

Kategori: Allmänt

Nu ska ni få se vad jag pysslat med i eftermiddags.. Ville ha nåt nytt att käka här hemma och detta blev resultatet:

De är en pasta grätäng med bacon och zukkini, skit gott:D Riktigt lyckat exprement jag gärna gör om igen..
Lyssnar förövrigt mycket på The hives nya platta nu, helt klart värd att lyssna på.

Göteborg igår

Kategori: Allmänt

Igår va vi i gbg en sväng.. Kim skulle till jobbet en snabbis så jag följde med honom o så gick vi runt och tittade lite..
Köpte även denna söta blusen som jag kollat på jätte länge

De va rea på MQ så jag köpte den och en annan billig top som va på rea och eftersom jag hade fått 100 kr i välkommstchek på MQ så kosta de bara 170 kr för båda:D Sen åt vi billig lyxlunch på jensens böfhus:D
Så nu har jag sommarkläder så de räcker:D
Idag har jag handlat lite till midsommar och gått en promenad runt fallen och en bit upp på kopparklinten, väldigt mysig och skön promenad.. Dock blåste de lite men de är ändå rätt bra för då blir de inte lika svettigt..
Nu snackar jag med Filippa på Skype..

Nästan samma

Kategori: Allmänt

Håret vart inte så stor skillnad (självklart, för man måste ha rätt mörkt för att täcka de röda) Men utväxten är borta och de är inte lika intensivt rött så de blir inte lika dassigt i sommar..

Nu vet jag att jag måste bleka de som fan om jag ska få bort de röda helt i framtiden;) Men de är ett problem jag skiter i nu:D Nu ska vi vika tvätt sen göra ordning oss för att gå ut och äta gott för att fira vår 4årsdag.

4 år

Kategori: Allmänt

Idag firara jag och Kim 4 år:D Shit va tiden går fort..
Dagen spenderas med tvätt, promenad, lunch med Kims syster, hårfärgning och restaurangbesök:D
Kommer bli en dunder mysig dag känner jag på mig:D Älskar dig mest min söta lilla sambo<3

Hårfärgning

Kategori: Allmänt

Imorn ska jag färga håret färgen heter roasted cinnomon och är typ mellanbrunt.. Ska bli väldigt spännande.. Va länge sen jag inte var rödhårig (va dock inte oroliga för de röda kommer garanterat tillbaka till hösten) är lite nervös faktiskt.. Men hoppas på att de blir bra.. Bild kommer imorn när de är färgat och klart:D

Tråk

Kategori: Allmänt

Tråkväder idag så de blir till att baka bröd och städa.. Kim är hemma nu men ska till jobbet och fixa lite i eftermiddag och sen ska de bowla med jobbet..
Så blir lite ensam sen så får se va som händer..

Vart visst två varv

Kategori: Allmänt

Vart visst tvp varv runt slussarna idag:D Först en sväng med Alex sen skulle jag träffa Erik o då ville han me gå så då vart de ett varv till:D
Mör i benen men gött är de ändå:D Nu behöver jag iaf inte ha dåligt samvete om jag slappar lite i eftermiddag:)
Nu ska jag äta lite lunch, de blir blomkålsmos o lax i dag..

Okej väder

Kategori: Allmänt

Idag är de okej väder ser inget regn på G så tänkte ge mig ut på en promenad runt slussarna..
Sen ska jag träffa Nilsson en sväng:D Ska bli trevligt va ett tag sen han va här..
Kim har nån typ uppropsliknande dag på jobbet idag så han är i gbg hela dagen både idag och imorn så får sysselsätta mig själv igen.. Går rätt bra faktiskt än så länge:)
Läst ut alla Hunger games böcker nu.. Bra va de:D Vill att nästa film ska komma snart..
Nu har jag börjat läsa Stephanie Meyers bok The host, fick dock ta den på svenska för jag lånade den på bibban o den engelska fanns bara som ljudbok..
Ne gå ut snart då så man kan kolla om de dykt upp några bra nya jobb att söka lite senare för nu låg de inte alls mycket ute som jag ej sökt.

Fynd!

Kategori: Allmänt

va på stan me återvinningen o handla lite.. Då svängde jag in på Lindex o fynda ett par skitsnygga skjorts:) Väldigt sommriga o snygga:) älskar färgen..

På min önskelista

Kategori: Allmänt


Bara älskar den.. Baksidan med korset på ryggen, färgerna allt.. dock är den inte alls i min prisklass och skulle aldrig våga köpa sådan klänning utan att ha provat innan.. Men drömma kan man alltid;D
Hade sådan tur med.. Så fort jag kom innanför dörren efter min jogging/PW så börja de spö regna.. Så glad att jag orkade mig ut så kan jag sitta här inne p trycka med relativt gott samvete.

True Blood monday

Kategori: Allmänt


Äntligen!
Men ska vänta tills Kim kommer hem från jobbet.. Idag är han i GBG och jobbar lite och så ska han på intervju så idag är jag ensam igen.. Åt nyss frulle framför sista avsnittet i 5:e Mad men säsongen:( Tråkigt att de redan är slut för säsongen.. Måste hitta nåt nytt att titta på sådanna gråa tråkiga dagar som idag. Tips mottags gärna:D
Idag ska jag ut och springa/PW runt slussarna dammsuga en snabb sväng och gå bort med återvinningen.. Hoppas på en kaffe med Alex o en liten träffa med Ward med men får se vad dagen har att erbjuda..
Nu till dammsugningen som får va första grejen som ska göras idag..

Massa besök

Kategori: Allmänt

Igår så va först patrik och drack kaffe sen slappa vi lite och på eftermiddagen kom Daniel på kaffe och så åt vi lite tacopaj till middag.. Väldigt lyxigt att få träffa båda sina gamla kombos på en dag.. Ses alldles för sällan nu o de kommer väl bli mer sällan nu när patrik åker till örebro över sommaren:(
Snart blir de ju iaf hem till Norrkan så man får träffa sin underbara familj och sina vänner där:D
Ne nu ska jag dricka lite mer kaffe sen ska jag duscha och åka ut o kolla lite grejer på överby.. Regnit skit väder här idag så är typ de man kan sysselsätta sig med..

Patrik

Kategori: Allmänt

Patrik kommer på kaffe nu här snart.. Annars är de mest tvätta o fixa idag..
De såg ut att va fint väder i förmiddags men nu på eftermiddagen när jag tvättat klart o bara ska vänta på att de torkat då ska de minsan molna på:(
Blev förövrigt väkt i morse av att folk i galna trollhättan är ute och åker med studentsläpet vid 7 på morgonen..
Tur att man inte jobbade sent igår eller nyss kommit hem från att jobba natten:)

Gårdagen

Kategori: Allmänt

igår va vi på Liseberg. Helt klart värt:) skit kul va de och vi åkte massa karuseller.
Idag har jag städat o nu slöar jag mest o snackar med mamma o sökt lite jobb.
Nu blir de kaffe o lite mer slö..
Puss

Liseberg

Kategori: Allmänt

Nu är vi på Liseberg:D Jippi å va me karuseler jag ska åka!

Oj då

Kategori: Allmänt

De va visst ett tag sen jag blogga.. Har inte hänt så mycket spännande denna veckan mest besvikelse.
I lördag jobbade jag på kåren på tentaphesten, har glömt hur kul de är att jobba på storfester och hade de riktigt trevligt och fick säga hejdå till alla fina människor.. Men detta är nog min sista gång jag jobbar på kåren ändå fast de är kul för i höst har jag ett jobb (hoppas jag iaf av hela mitt hjärta).
I söndags slöa vi mest och myste i soffan.. Samma på måndagen me men då va jag själv och så sökte jag lite jobba med så klart.. Igår va jag och fikade med Alex på hennes balkong:D Mys:D
Idag är Kim ledig och vi ska snart åka till Liseberg!