HEkberg

Lördag äntligen

Kategori: Allmänt

Idag så är de äntligen dax för årsmöte med sexmästeriet och lite sittning i eftermiddag, kommer bli sjukt kul..
Träffa massa underbara människor hela dagen:D
Nu är de duschen som gäller!

Stress fredag igen

Kategori: Allmänt

Haft de rätt slappt de senaste veckorna men nu blir de lite mer att göra igen. Idag ska det tvättas, handlas, promeneras, städas, håret ska färgas, naglarna ska målas och sen blir de film mys ikväll..
Nu blir de damsugning som står på schemat!

Solen lyser och himlen är blå

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här med en god kopp kaffe och har precis ätit frulle och sökt lite jobb.
Nu blir de lite slapp här hemma innan de är dax för en liten promend och handla lite på vägen hem.
Sen blir de kåren under kvällen och imorn ska jag äntligen få färga mitt hår:D

Seg väder

Kategori: Allmänt

Idag är de inte t-shirt väder som igår då så blir en joggingrunda idag då man inte svettas ihjäl. Annars blir de bara slö o pyssel hemma innan jag ska ut en sväng med Emelie och promenera.
Annars händer de inte så mycke denna veckan förutom att jag ska hjälpa till lite på kåren imorn o hänga lite med folket där..

Easy tone

Kategori: Allmänt


Nu har jag vart på överby för att byta mina easy tone jag köpte igår. Vänstra skon va punka på så åkte och byte.
Snart är de dax för lite lunch och sen ska jag damsuga och så inviga mina nya skor innan det är dax för mötet.

Glass i solen

Kategori: Allmänt

Vart en glass i solen nere vid kanalen och en liten promenad.

Söt han är min pojk:D


Härliga solväder vissar hur mycket jag behöver färga håret men på fredag så skre de:D Lycka! Behöver inte ha välfärgat hår när man sitter inne hela dagarna ensam..Men till nästa helg ska jag göra mig fin för då kommer stor främmat:D

Ne nu blir de lite soff häng seg i benen som satan.

The hunger games

Kategori: Allmänt

Juste, igår va vi på bio med Alex och Jonas och såg hunger spelen filmen.. Den va skit bra, de hade lyckts fånga boken på ett bra sett och inte ändrat allt för mycket.. Så helt klart sevärd och Ja jag kommer se om den:D
Längta till de gör nästa bok till film:D
Började att läsa den igår.. Första kapitlet var bra iaf så jag har höga förhoppningar:D
Duschen va de jaa:)

Spikön

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen efter en promenix runt spinkön. Nu ska jag hoppa in i duschen sen får vi se vad denna lördag har att erbjuda..

ha en underbar vårdag mina vänner

Soligt idag med:D

Kategori: Allmänt

Idag blir de ut och jogga igen för de är as fint väder..Tror dock att de är lite kallt än så först blir de frulle och vampire diaries:D

Sol igen

Kategori: Allmänt

Ut i solen igen då.. Denna gången för att handla mjölk:D

Längtar

Kategori: Allmänt


Imorn smäller de:D Äntligen, verkar grymt bra.. ska bara läsa ut boken nu då har ca 50 sidor kvar så de hinner jag:D

Vårväder

Kategori: Allmänt

När man kan gå på promenad i bara fleecen då är de fan i mig vår:D

Härligt härligt:D

Solen som speglas i vattnet, härliga väder.. Nu blir de snabbdusch sen lunch:D

Nu PW

Kategori: Allmänt

Efter slö i soffan/framför datorn på förmiddagen bär det nu ut på en liten PW runt slussarna.. Är mycket fint väder ute vilket betyder att de är dax att ge sig ut en sväng. Sen blir det lunch och efter de kanske lite snabb städning så jag slipper imorn:D Men de är inget som är hugget i sten, dyker något roligare upp kör jag på de:D
Troligtvis händer inte mycket roligare då alla har tentavecka så folk är upptagna..

Ut i solen va de, önska att man hade en balkong nu så man kunde sätta sig där dricka lite kaffe och läsa ut The hunger games boken inför bion imorn. Lite för kallt för att släppa ut grejer på gården än så länge så får va inne:D
Tjipp och hej!

Jogging runda nr 2

Kategori: Allmänt


Hemma igen efter årets andra jogging runda. Nu ska jag göra lite sittups sen blir de in i duschen och efter de lite lunch och tv:D
Ikväll kommer Kims föräldrara på middag så ska fixa lite med maten med och spana lite på om de kommit ut fler jobb att söka..
Puss

Fika

Kategori: Allmänt

Idag kom patrik över på en fika och pratstund. Bakade lite muffins till besöket:D Goda va de och trevligt sällskap va de me.
Kul att få träffa Patrik lite, de blir ju inte lika ofta nu när vi inte bor ihop så att säga.
Sen har jag gått till ÖB och handlat lite och sen mest sett tv.. Nu väntar jag på att maten ska bli klar och att Kim ska komma hem från sin fika med Svante.
Imorn blir de nog en till joggingrunda om de inte regnar eller är svinkalt.
Puss

Batman och Robin

Kategori: Allmänt


Viking och Ove som Batman och Robin:D Klockrent, sen va Claes Eriksson med också vilket gjorde avsnittet värt att se..
Nu väntar jag på att mina bröd ska bli klara i ugnen.

årets första

Kategori: Allmänt

nu är jag hemma igen efter årets första joggingrunda. Först sprang kag till Erik borta i Stavre för att hämta min cyckel jag lämnade där i lördags sen cyckla jag hem o lämnade cyckeln sen gick jag ut och jogga en sväng till i skogen/parken här utanför oss. Nu pratar jag med mamma i tel o sen ska jag baka lite bröd tänkte jag..

Snö

Kategori: Allmänt

De har typ mini snöat i natt men är jätte fint väder så blir en sväng ut på promenad och hämta min cykel som står utanför Erik sen i lördags. Men först blir de fruskost och lite tv så de får bli lite varmare ute.
Sen blir de lite bakning med och så möte i eftermiddag då.

TP fredag

Kategori: Allmänt

Igår va Alexandra och Jonas här för att äta Taco och spela TP, det var väldigt trevligt fast vi inte va så bra på TP:D Men de är ju sällskapet som räknas så;)
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. ska iväg till Erik för att träffa lite folk ikväll för ska Kim spela sitt nya spel Mass effect 3 så jag lämnar honom ifred med det en stund..
Nu ska vi komma på vad vi ska göra. Ha en trevlig lördag gott folk

Mysig dag i soliga Göteborg

Kategori: Allmänt

Idag var jag i göteborg och åt lunch med Maria på Jensens Böfhus, gud så gott de är:D Kostar typ lika mycket som en hamburgaremeny någon annanstans men å så gott det är:D Sen fick vi runt lite i solen innan hon var tvungen att åka tillbaka till jobbet.. Mysig dag måste jag säga.. Sen bar de hem för att hämta ut en HDMI sladd som låg på ica oden och väntade sen har jag bara slöat framför tvn, kollat på Sons of anarchy och sökt lite jobb..
Nu ska jag återgå till vår sena middag

Göteborg idag

Kategori: Allmänt

Idag ska jag åka till Göteborg och luncha med Maria, ska bli väldigt trevligt för de va länge sen vi sågs.
Sen blir de nog bara att strosa runt i solen och njuta av dagen lite.. Kan ju lika gärna passa på att gå runt lite i gbg när jag ändå ska dit och eftersom de är sol så kan de ju va skönt att va ute lite.. Vilket man lika gärna kan göra i GBG som i Thn.

Inte så soligt

Kategori: Allmänt

De va inte så soligt idag som jag hade hoppats på men de är rätt varmt så ger mig ut på en promenad runt slussarna innan lunch:D
Sen blir de lite tv tittande vilket självfallet involverar minst ett avsnitt Sons of Anarchy:D Inte många vettiga nya jobb ute idag men ska kika på några sidor jag fick tips om igår.

Igår va jag ute och gick en sväng, handlade och sen vart de fika med Kims kompisar och efter de åt vi glass vid kanalen och gick en sväng runt spikön på vägen hen. Väldigt mysigt. Kvällen spenderades framför lego batman och blade runner, verkligen konstig och seg film måste jag säga men den va väl "cool" på 80 talet:D

Ändå tråkigt

Kategori: Allmänt

Känns för jävlligt att blivigt dumpad av de man  trodde va ens vänner, borde inte va så besviken har massa underbara vänner kvar både här och hemma i Östergötland och världens underbaraste sambo men de känns fortfarande förjävligt att förlora folk man tycker om.. Men denna omtanke måste ju gå båda vägarna så det är väl såhär det är tyvärr.. Bara att gå vidare men de känns ändå pissigt nu så är det bara..

Ne nu ska jag återgå till att fixa med söndagsfrulle och se fram emot en mysig söndag..


Trött på skiten

Kategori: Allmänt

Så satans jävla trött på detta jävla skit väder.. Förra veckan var jag jätte glad och faktiskt inte jätte deppig över att vara syslolös. Men de här sista dagarna asså.. Har varit jätte trött deppig och skeptisk över att någonsin få jobb och tror de är detta vädret. Det påverkar så himla mycket asså, idag har jag verkligen inte gjort något vettigt. Åt matlåda till lunch, sökte ett jobb och damsög av golvet en snabb sväng och fixa med tvätten men resten av dagen har jag suttit/legat i soffan HELA dagen.. Måste verkligen sysslesätt mig snart asså.. Ikväll blir de iaf lite kebab och mys med Kim de gör mig gladare:D
Trevlig helg alla söta

Dagens träning

Kategori: Allmänt

Gå från Willys med cykeln och mins 6 kilo i varor. Nu ska jag hämta mitt packet från HM som ligger på Torgkiosken och väntar på mig innan det är tid för lunch och mer Sons of Anarchy. Vet att jag lätt blir kär i mina serier men fan va bra den är:D Den handlar om ett MC gäng i carlifornien och deras klubb och allt runt om kring:D Love it!

Sådå

Kategori: Allmänt

Helgens tv program färdigsedda och golvet är damsugget. Nu är de bara disken som ska fixas med sen är de fint här hemma efter helgens slapp. Men den får vänta tills jag ätit lunch så jag slipper diska två gånger..
Först ska jag ut och gå runt spikön och träna lite murkross innan det är lunchdax.
Har bestämt mig för att eftersom jag ändå inte gör så mycket vättigt om dagarna när jobbsök, städning och annat ällmänt hemmafix är klart så ska jag sätta mig och lära mig grunderna i illustrator och photoshop. Har sett att de är många arbetsgivare som vill att man ska ha kunskap inom de programmen så tänkte jag de kunde va bra att åtminstånde kunna grunderna. Vill inte sitta och bara jobba i dem och vill inte bli nåt design proffs utan bara veta hur de funkar och kunna fixa små grundläggande saker med hjälp av programmen.
Nu blir de ut en sväng..
Puss och ha en bra vecka

Vakna tidigt

Kategori: Allmänt

Vaknade 7.30 i morse och va typ pigg men tänkte att Kim skulle få sova lite nu när de är helg så somnade om igen och vaknade 8 men de va med för tidigt tyckte jag de är ju fan söndag:D Så gick upp för typ en halvtimme sen och är utvillade och glada..Nu blir de mysigt söndagsfrukost sen ska vi försöka åka ut till mio och titta på en säng. Inte så varmt idag men hoppas på en bra söndag iaf:D

Myslördag

Kategori: Allmänt

Idag har vi vart på överby en sväng, kollade på EM efter säng men fanns ingen i vår prisklass så vi avvaktar lite. Sen fikade vi lite och kollade runt på allmänt skit:D När vi kommit hem så kom Kims föräldrar förbi på kaffe för de skulle hämta en grej Kim beställt åt dem. Nu vet jag inte riktigt vad som händer innan middagen men de är väl bara att se antar jag. Lite sugen på att ge mig ut lite innan de blir kväll, då solen skinner idag igen:D

Promenix igen:D

Kategori: Allmänt

Nyss hemkommen från promenad runt slussarna och spikön så nu förtjänar jag helg så det så:D
Puss

Mums:)

Kategori: Allmänt

Fredag:D

Kategori: Allmänt

Solen skiner nybakat bröd är i ugnen och de är snart helg:D Kan inte bli mycket bättre.
Blir en promenad runt slussarna idag med sen efter jag avnjutitt min lyxfrulle:D

Promenix

Kategori: Allmänt

Vart en promenad i den sköna vår solen runt trollhättans slussar:D Gud så härligt, lätt bästa med att vara arbetslös på våren att man kan fördriva lite av seg tiden i vårsolen.
Kunde till och med gå sista biten i bara flece tröjan. Å var jag är seg i benen nu, men de va de lätt värt. Så nu blir de en stor kanna vatten och slö i soffan framför andra avsnittet av sons of anarchy innan de är dax att hoppa in i duschen.

Lasange

Kategori: Allmänt

Igår gjorde jag hemma gjort lasange
Detta blev resultatet

Mycket god måste jag säga:D
Nu blir de en sväng till återvinningen, Apoteket och ICA

Ut i solen med er:D