HEkberg

Regn regn regn

Kategori: Allmänt

Vill vill vill gå ut och gå men de regnar aldless för mycket till att ens gå ut i regnjacka.. Så får bli inne och läsa till tolv..Då blir de ut till mio för att köpa kuddar till den nya soffan:D Kan lägga upp bild sen i eftermiddag.
I eftermiddag ska jag och Alex iväg och köpa ost o sallad till kåren så de kan göra goda hamburgare ikväll.
Får väl bli att läsa lite så länge då när jag inte kan gå ut:(

Försöker se på Hollywood fruarna me som jag missa igår men den ska ju fan bara buffra hela tiden.

Promenad

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaks från en timmes promenad, känns bra men lite tråkigt att jag inte hitta något promenad sällskap.
Skulle gått runt kanalen tänkte jag men de har ju tömt kanalen så då har de ställt upp stängsel runt typ hela så inte folk ska ramla ned och gå får man inte gå där.. Så gick runt spikön istället och så en svång till bort mot stallbacka..
Så nu har man vart duktig så att jag kan unna mig en sväng till kåren i eftermiddag:D
Nu tänkte jag duscha och så dra till överby en sväng och bara kolla runt lite, får hitta på nåt kul när andra jobbar och pluggar..

Soffan

Kategori: Allmänt

Här kommer en bild på soffan som vi beställde i lördags:D Hoppas den kommer tidigare än va han sa för jag vill inte vänta 3-4 veckor:D

True blood monday

Kategori: Allmänt

Finally:D Av flera andledningar! Ska nog ut och gå om de inte börjar regna sen i kväll blir de en sväng till kåren för att se vilka nya studenter som dyker upp på inslussningen i år.. Men först ska jag läsa lite i min nya bok inför föreläsningen på torsdag..

Utgång

Kategori: Allmänt

Igår så vart det en sväng till Alexandra för att träffa henne och massa andra söta som vart på fadderupptakten på kåren.. Sen vart de Lipz där vi möte upp lite fler folk, trevligt va de fast det var på Lipz. Roligt att träffa alla som man inte sett på så länge. Men som man nu nog lär se rätt mycke de kommande två veckorna för nu är de Inslussning (nollning) i Trollis:D

Nu blir de att väcka Patti som ligger här på vårt golv och så äta lite frulle sen ska jag möte upp Daniella och co på Mejeriet:D Myspys med lite söndags fika/lunch..

Puss

Soffa

Kategori: Allmänt

Idag ska vi ut och kolla på soffa:D Hoppas den är fin så vi kan köpa en stor och fin soffa och slippa min minisoffa.
Vad som händer mer idag vet jag inte än, ska nog iaf iväg och säga hej till Alexandra en sväng för nu är hon hemma från rhodos.
Såg Captain America igår, de va en bra film.. Riktigt skönt att bara slappa med lite bio på fredag kvällen.

puss

Hej då mina älsklingar:(

Kategori: Allmänt

Igår va de The arks SISTA konsert i gbg på Liseberg.. Helt underbart va det:D
Lätt bästa va The Apocalypse Is Over och klart roligast va att efter att Ola sagt "nej vi ska inte spela Panta mera" så körde de några verser från den:D HAHA!




innan denna super konsert åkte jag, Patik och Ida massa karuseller:D Kul att äntligen få åka en sväng till Liseberg..
Sen så kom Maria efter jobbet med, roligt att träffa henne igen.. Kul att hon med bor i närheten av Gbg nu så vi kan ses.. När maria kommit var de dax för Atmosfear, gud vad jag va rädd när vi stod i kön.. Men den va bara rolig, vilken lättnadskänsla där upp när de släpper och man bara "haha varför var jag så rädd för detta":D


Internet är cp hemma så lägger upp detta inlägg med mob som modem:D Bra grej!
Nu ska jag ner i tvättstugan för idag är de tvätt, städning, handla och fixa hemma som gäller..
Hoppas på en promenad med måste ut en sväng idag känner jag.

Puss

Liseberg

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka i Trollhättan, va super myigt att träffa min Kim igen:D
Träffade Patti en sväng igår med han vissade mig vart handels låg och så åt vi lite innan jag skulle dit för att registrera mig på nya kursen som jag ska plugga i höst..
Idag ska vi till Liseberg och åka massa karuseller:D Sen i kväll är de The Ark! Lycka:D
Innan liseberg ska jag äta lunch med Kim i Gbg, så nu ska jag göra ordning mig så jag hinner med tåget sen..
Puss

Saknar dig Dr Gregory House;D

Kategori: Allmänt

Såg house reklamen på tv nyss, de va det avsnittet med alla drömmar, gud va jag längtar till nästa sesong börjar i Usa med:D 7 okt måste va snart hihi!

Här kommer gårdagens inköp:D

Love! Kommer bo i dessa i höst typ med ett par strumpbyxor under:D
Köpte två mysiga tröjor med som blir bra i höst och vinter mörkret

denna bild vart inte så bra men tröjan är iaf klarröd och inte rosa;) Myspys..
Nu ska jag ut i trädgården med mamma ska plocka lite plommon som ska få åka med till Thn, äntligen får jag äta av våra plommon. Brukar alltid åka så pass tidigt så jag inte hinner äta några men i år så..Sen blir de nog en långpromenad och ska rummet snyggas till och väskan packas om innan jag åker imorn..

Ha en härlig tisdag i solen!

Trevlig dag

Kategori: Allmänt

Med massa trevliga människor:D Först lunch med Anna sen kom lisa och så drack vi kaffe:D
Sen gick jag en säng på stan med Linda och hitta äntligen mina dröm skinskjorts på MQ ska lägga upp en bild imorn när de är ljust nog att ta en bra bild:D
Efter stan fick vi till Linda och åt lite taco, mums blev de..
Är så tacksam för alla fina vänner i denna stad och enormt roligt att få träffa de sötaste innan jag åker till Trollhättan igen.

Puss

Morn och välkomna till en ny vecka

Kategori: Allmänt

I lördags var jag ute med Lisa och Maria, väldigt trevligt.. Jobbde även min sista dag på klinga sommaren 2011:( Kommer sakna alla på jobbet och hur kul man kan ha ihop med dom..
Ifredags var jag först hemma i Norsholm med mamma och spelade lite spel och läste, spöregna hela dagen så vart att sitta inne.. Sen på kvällen åkte jag in till Sara, vi sncka massa skit och åt pizza framför Pirates 4:D sen såg vi En film där Orlando Bloom skulle va rockstjärna, väldigt seg film men värd att se endå:D
Idag blir de en uppbokad dag som snart kommer påbörjas med lite frulle, sen blir de nog en promenad innan jag gör ordning mig för stan.. Ska ev först träffa Anna, sen ska jag och lisa till Arbetsmuseet och efter de ska jag träffa Linda en sväng:D
Kul att träffa alla nu innan jag åker hem till tråkigta trollhättan igen, saknar dock Kim mest och några få fina själar i Trollis massa men saknar inte själva trollhättan ett piss..
Ne äta blir de!
Puss

ledig fredag!

Kategori: Allmänt

och inget att göra:(
imorn blir de iaf sista arbetspasset för sommaren:( och sen in till stan för att träffa Tina o Co för att se på Eldkvarn:D
Sen när lisa kommer från jobbet blir de lite utgång och mys med henne och Maria:D
Kul sista helg i Norrköping tror jag på iaf..
Söndag blir de pappa och ta de lugnt sen så får vi se vad som händer månd-tis och ons åker jag hem med ett litet stopp i GBG för att träffa Patti och gå till GU och regiastrera mig på masiter kursen..
Nu blir de kaffe me mammi.. Puss

hi

Kategori: Allmänt

idag blev de god taco paj:) mums.. mammas kompis Åsa e här idag så vart jätte god mat..
idag har jag bara jobbat o nu ska jag bara slappa. imorn jobbar jag bara eftermiddag så ska nog till stan o träffa lisa innan.
24 aug är de iaf registering på GU så får vi se hur de går:D Första kursen verkar iaf jätte intressant den handlar om varumärkesbyggande:D
puss

Bilder

Kategori: Allmänt

Hej! Jag vet att jag lova bilder från Rhodos men har jobbat 6 dagar i rad nu så har inte riktigt haft orken till de men här ska ni få en



Idag ska vi till smultronstället:D Mums
Puss

ledig

Kategori: Allmänt

idag är jag hemma hos pappa och höll Filippa sällskap när de andra jobba.. Slöa mest solade lite och spelade boll me Filippa i poolen..
Imorn blir de jobb igen, likså resten av veckan.. kul faktiskt, kul på jobbet för där får man träffa lite folk:D segt att bara sitta hemma..
Kollat på True blood idag med:D älska!