HEkberg

Plan

Kategori: Allmänt

Idag är det träning som gäller nu fan så! Kommer har träningsverk imorn med tanke på att jag inte tränat på tusen år men det får det vara värt. Nu lagar jag lite mat så blir äta och kolla på tv sedan smälta maten lite innan de är dax för lite murkross och övningar med hantlarna.

Bion i måndags var bra men kanske inte så bra så den var värd att se på bio men de va mysigt att komma ut och hitta på nåt iaf. Såg en film igår med eller närmare bestämt en dokumentär , vet att jag inte brukar gilla dokumentärer men denna var precis i min smak eftersom den handlade om marknadsförning och produktplacering. De var han som gjorde superzise me´s nya film "the greatest movie ever sold":D

5 mån

Kategori: Allmänt

OMG kom på att det idag är exakt 5 mån kvar tills jag fyller 26 år. Måste göra nåt med mitt liv typ nu.. Livet bara springer iväg.. Jobb står som prio ett på mitt livslista nu. fast nu blir de städning, måste ju med göras så att säga..

Måndag igen då

Kategori: Allmänt

Vad som händer i dag är följande: kolla div jobbsidor, storstäda, fika med Alex, möte med sexmästeriet, middag med Kim och sen bio.
Ska se denna film

Verkar bra får hoppas den är det med:D

Hemma

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen. Väldigt blandade känslor, har de flesta jag bryr mig om är på den sidan av landet nu så Trollhättan är inte så lockande. Jätte skönt att komma hem till min underbara Kim igen iaf känner mig inte helt hundra när han inte är nära så därför åker jag till denna ångeststad ändå. Har vart här sedan 4 i eftermiddag och ångesten bara kryper på mig..Hoppas på jobb så jag kan flytta från denna pest hålan snart..
Jag vet inte vad jag ska, göra en stad som förr var fylld av lycka och glada vänner har förvandlats till nästintill motsatsen med blotta minnet av de vänner man här en gång hade.. Får vara lycklig över de få fina vänner som fortfarande finns kvar och när jag kommer från denna skithåla så kommer jag att komma hitt och hälsa på de jag bryr mig om för jag är inte en svikare!

Trollhättan imorn

Kategori: Allmänt

Imorn åker jag till Trollhättan igen för att umgås med min sötaste Kim. Får se om de blir rockfest på kåren med om de är nån som ska dit.
Får ta en tripp i Karlstad imorn med. Tåget har en timmes byte där så får se vad den staden har att erbjuda.
Ska fixa lite att se på med så jag har nåt att göra på tåget.
Idag blir de mest slö iaf.
Igår var jag i stan och träffa Lisa så färga hennes hår och drack lite kaffe, sen fikade jag med Josefin och Linda för att sedan få husesyn i deras nya lägenheter:D Mycket trevligt att träffa dessa underbara tjejor:)

Slösöndag

Kategori: Allmänt

Idag har vi vart och handlat en sväng sen blir de nog bara ta det lugnt. Kanske gå ut en sväng för de är rätt bra väder ute idag.

Strömsfors

Kategori: Allmänt

Nu är jag hos pappa och mamma o de har åkt till sällen. Nyss sett klart på sista Mad men avsnittet, tur att de är tyå en månad till de börjar igen:D Idag har vi vart på stan en sväng sen åt vi pizza nu är de bara slö.. Säkert kolla på melodifestivalen sen urk:( Jaja gött att slöa iaf.

Norsholm

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma hos mamma i Norsholm. I ons va jag sjuk ohc typ låg ohc snora hela dagen. Igår var jag i Linköping och såg hur Tina bor nu för tiden:D Mycket trevligt med sjukt goda räkmackor.
Idag ska jag mest slöa sen ska vi till min plast farmor på fika sen blir de pappa för imorn åker mamma och dem till fjällen så mao inge kul att va här längre.
Nu blir de tv och kaffe:D Sett klart nästan alla 4 säsonger av Mad men:D Tur att den 5:e säsongen kommer om en månad;)

Boring

Kategori: Allmänt

Har tråkigt så går ut en sväng och går. Lagom ansträngning för en förskyld själ.
Va på överby och fikade förut. Igår slappa vi mest och var hos Kims föräldrar och hälsade på några släktingar till dem.
Så denna helg har mest blivigt lugn men de va det jag ville så är nöjd:D
Nu är de dax att räkna ned till hemfärden till norrköping som troligtvis blir på onsdag morgon, skönt att träffa familj och vänner igen det var ett tag sen nu.

Borde säga jippi

Kategori: Allmänt

Men säger mest blä. Borde va jätte glad för de är fredag och snart helg men nej så är de inte för kommer antagligen ligga framför tvn och hosta hela helgen. As ont i halsen nu och seg i huvudet. Hoppas bara på att det hinner bli bättre innan jag åker till Norrköping.
Nu nu blir de frulle och te massa te, typ en hel skål:D

Mad men

Kategori: Allmänt

Eftermiddagen har spenderats i soffan framför Mad men. När jag kom hem städade jag lite och gjorde lunch sen blev de tv och nyss lite disk nu blir de nog mer mad men innan det är dax för middag.

Göteborg

Kategori: Allmänt

Igår var jag på intervju hos ett bemaninsföretag för konsulter. Tyckte det gick bra och hoppas det leder någon vart. Sen var jag och hälsade på Katta och Sophie där vi gick en promenad och bakade kladdkaka och så lekte jag med min nya vän sophie med:D HIhi sötaste ungen ever.
Ne nu ska jag iväg och fixa lite grejer sen i eftermiddag händer det mer skoj men även städning och diskning här hemma.
Puss

Ams

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen efter möte på arbetsförmedlingen. Bra handledare tycker jag iaf och de var väl det jag var mest orolig över inför detta möte. Snart blir de lite jobbsök sen lunch.

In i duchen

Kategori: Allmänt

Nu blir de ducha sen blir de äta as god delikatespanna som är i ugnen för tilfället. Sen blir de kåren för att se om de är nåt kul folk på Skjärtslaget.
Ha en trevlig helg mina vänner.
Puss

?

Kategori: Allmänt

Idag ska jag till kåren en sväng och hjälpa till att ställa ordning till after school pubben. Sen ska jag va med Alex en sväng. Kim ska bort med jobbet idag så han kommer hem sent så ska ta sällskap av Alex istället:D
Nu blir de leta jobb sen blir de ett avsnitt Pan am innan lunchen ska lagas.

Pan Am

Kategori: Allmänt

Hittat en ny serie att fördriva tiden med när jag gjort mina syslor för dagen.

Ytterligare en tidsenlig serie fast om 60 tals flygpersonal:D Riktigt bra faktiskt hoppas att de kommer fler avsnitt.
Nu mat:D

Denna dagen har jag väntat länge på

Kategori: Allmänt

Nu är den borta:D om några veckor kan jag ha håret uppsat utan att känna mig ful.
Nu blir de lunch och lite Pan Am.
Puss

onsdag

Kategori: Allmänt

Typ halva veckan har gått.. Inte många jobb som kommit ut denna veckan:( Sökte ett vikariat med chans till förlängning iaf.
Imorse var jag på vårdcentralen, bra var väl de för i väntrummet visade de svt´s morgonprogram och Ola Salo och Anders Johansson var med så hade något att fördriva tiden med:D
Så ska dit vid 10.45 så ska de kolla om jag äntligen får ta bort min dumma leverfläck.
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, kolla på lite andra jobb sidor men tycker många av dem ändå lägger upp samma som AMS så tar tyvärr inte så lång tid.
Funderar på att baka lite bröd iaf. Kan ju passa på nu när man har lite tid över.