HEkberg

Nelly

Kategori: Allmänt

Visste ni att man får 100 kr på nelly om man köper trosskydd eller bindor:D Lite ska man väl ha för man är tjej.. De är iaf nu utnyttjat så ett litet paket kommer dimpa ner hos mig nästa vecka:D Va de är i avslöjar jag inte än de får ni se den 26 nov eller efter:D hihi Eller den ena saken kan ni nog få se innan...

Nu ska jag till tvättstugan sen ska jag damma och dammsuga jippi! :)

Kettlebell

Kategori: Allmänt

Nyss hemkommen från veckans styrketräning i form av kettlebell, gött mör i armarna nu:D
Blir nog en liten promenad men med men först står äta lunch och se på vampire diaries och städa på schemat!
Ha en trevligt fredag mina vänner!

Paus

Kategori: Allmänt

Tar lite paus och spelar lite


Snart kommer emelie och nån mer från kåren och hämtar min gamla soffa med:D Super bra! Kan jag städa ordentligt på fredag:D

?

Kategori: Allmänt

Nu har jag och mitt feta arsle vart på gymmet en sväng nu blir de duscha sen lunch följt av plugghela dagen enda till Kim kommer hem.. Ska bara komma på vad vi ska äta ikväll med:( Alltid lite svårt att komma på..
Inte så mycke roligt som händer idag då.. Återkommer om något kul mot all förmodan skulle dyka upp..

Har ett litet dilemma med, vet inte om jag ska gå på åvvesittningen på lördag kan inte bestäma mig:S Vill träffa alla goda människor men vet inte om de är värt pengarna för lite mat o dricka:S ååå jobbit.. får se hur jag gör..

Lite snabb plugg

Kategori: Allmänt

Blev de nu för snart ska jag till gbg och luncha med Kim innan föreläsningen i eftermiddag.. Hoppas mina gruppkamrater är där idag så vi kan bestämma vad vi ska skriva vårt brand audit (grupparbete) om.

Slappsöndag

Kategori: Allmänt

Idag har vi slappat lite, organiserat den nya byrån, jag gick en liten promenad och sen har jag pluggat en timme typ me. Lite stolt över mig själv där asså:D Igår va vi hos Emelie och Sanjin på födelsedags/inflyttningsfest, mycket trevlig kväll:D
Snart blir de denna mycket goda söndagsmiddagen


Sen blir de lite mer Batman Arkam asylum:D Och så några filmer:D Äntligen ska jag få se transformers 3 och green lantern..

Puss ha en trevlig söndagskväll ni med:D

byrå:)

Kategori: Allmänt


Efter mycket bankande och skruvande är den äntligen fördig.. De är lite nyans skillnad emot den andra men båda är ekfaner så får väl hoppas att den mörkanar lite med tiden. Den matchar dock jätte bra ihop med tv-bänken men den står i andra änden rummet tyvärr:D Bra iaf med mer plats! Skönt att slippa pressa in grejerna..

Köpte nya vinterstövlar med då jag behöver ett par som inte läcker in och de va klubberbjudande på 20% så jag slog till. Här har vi dom:

Så hoppas jag att jag får va torr om fossingarna i vinter:D
Puss

Fredag:D

Kategori: Allmänt

Greys anatomy dubbelavsnitt check
Vampire diaries check
Tvätt check
1 timmes promenad check
:D Runt denna vackra kanal i solen, hur härligt som helst

Kvar att göra idag är lunch vilket ska ätas aldeles straxt. Näst på listan står plugg och sen blir de IKEA så vi äntligen ska få skaffa oss en ny byrå:D

Skola i gbg

Kategori: Allmänt

idag ska jag till gbg på föreläsning. Först blir de lite plugg och kanske promenad för lite sol är de allt..

En timme kvar:D

Kategori: Allmänt

Snart så:D Tanläkaren:D Woho..
Nu är de sol så blir en promenad runt spikön innan tandläkaren. Få tiden att gå lite, pluggade nyss och då går ju tiden långsammare så går en sväng ist.
Förut var Erik ovh Johanna här en sväng, trevligt med lite besök..

Puss

Onsdag:D

Kategori: Allmänt

Äntligen:D Idag ska jag till tandläkaren.. Slippa ha ont gud kan nästan inte tänka mig hur gott de ska bli.. Nyss vart det Glee och frulle i den nya soffan;D
Så mysig! Nu ska diska de som vi inte orka igår efter allt släppande och fixande med soffan. Sen blir de träning, plugg och så kommer Erik hit och hälsar på en gång innan han åker till England för att plugga..

Puss

Ny Soffa:D

Kategori: Allmänt


:D Wii nu ska vi kolla på HIMYM och bara gosa i vår nya soffa:D

Jävla regn

Kategori: Allmänt

Tråk tråk.. Hade ju vart gött att gå ut en sväng innan jag ska göra ordning mig till GBG.. Men men får väl bli en annan gång.. Pluggade lite iaf.. nästan läst ut halva upplevelseboken nu iaf, känns gött.. Så blir de skriva inlämningsuppgift nästa vecka då.

Wiiiiii imorn är en bra dag:D Ska till tandläkaren och vår nya soffa kommer:D Längtar faktisk mer till tandläkaren, det för att jag kan njuta extra av soffan om jag inte har ont i tanden när vi ska inviga den på onsdag kväll framför en film eller så.

Träning Check

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka från en sväng till Älvhögsborg.. Blev lite crosstrainer idag.. Nu ska jag duscha sen plugga enda fram till mötet klockan 17. förövrigt räktar jag typ ned till onsdag kl 15.20 och min tandläkar tid. Lite rätt vad det ska kosta men va fan om jag slipper ha ont så är jag nöjd. Hoppas  verkligen de lagar den nu på ons bara orkar inte vänta mer. Aj aj onda tand..

Tandläkaren

Kategori: Allmänt

Fan va de va snabba:D Ska dit på onsdag, fan va gött de ska bli.. slippa ont i tanden.. Nu blir de frulle:D

Myssöndagsmorgon

Kategori: Allmänt

Scones är i ugnen och vi är uppe, pigga och glada.
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Ska nog gå en promenad med Emelie men sen då:S Får se helt enkelt, lite skönt att bara slappa med men nåt litet vill man ju göra..

Mums:D

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Vissa människor är galnare än andra:D
Men de får man väl räkna med om man spenderar din fredagskväll ihop med sexmästeriet:D Underbara männikor! Hihi
Idag kommer Kims syster hit och hälsar på sen vet jag inte viktigt va som händer mer denna helg.
Vill även tillägga att jag har världens bästa pappa:D Yey för oss! Har en extremt ful bild på honom på min mob men eftersom jag tycker om honom så mycket ska jag inte lägga upp den;)
Puss

Äntligen!

Kategori: Allmänt


Detta va de jag hade att säga för nu:D Ska göra ordning mig nu för de är plugga i skolan med peter sen som gäller..

Klart

Kategori: Allmänt

Nu är allt klart.. Registrerad på nya kurser, avregistrerad på uppsatsen och ändring inskickad till csn.. :D gött
Då ska jag bara låna en bok idag.
Borde börja plugga nu efter frukost men det är ju så fint väder, blir kanske en promenad och sen får de bli massa läsa på tåget..

Äntligen

Kategori: Allmänt

Ingen uppsats:D Har vart och fixat en bok till en av distanskurserna idag, den ena fanns inte men fördelen med att va i två städer är att de har den på GU så ska låna den imorn.. Sen andra kursen så är bok beställd och så de är bara att vänta till den kommer med posten..
Nu blir de snart lite omellet att äta sen ska jag läsa innan det är dax att åka till Emelie I för lite fika:D
Tänkte läsa ut brand relevance boken denna vecka så jag kan börja fixa med antäckningar och börja läsa i de nya kursböckerna. Båda kurserna innehåller inlämmningsuppgifter som ska skrivas så måste läsa igenom en del i de nya böckerna så jag kan sätta igång med inlämningsuppgifterna..
Ne nu är min omelett klar:D

Bye

Registrerad

Kategori: Allmänt

:D Äntligen är jag registrerad på distanskurserna. Nu väntar jag bara på info kring inloggning på deras sida så jag kan börja plugga på kurserna med och avslutta uppsatskursen på GU..
Idag ska jag åka till GBG på föreläsning sen ska jag träffa josefin en sväng, ska bli kul.. Kul att hon inte bor så långt bort.

Måndag

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på True blood och att jag ska få svar på mitt mail som jag skickade till Mälardalens högskola.
Idag blir de plugg hela dagen och förhoppningsvis en lite promenad:D Är förskyld så kan inte träna så får gå ut och gå ist.. Igår va vi på överby en sväng med Kims kompis Svante sen slöa vi mest och kolla på Inception.. Fan va den filmen är bra asså:D
I eftermiddag blir det en sväng till kåren för att gå på möte innan Kim kommer hem sen är de tv mys här hemma som gäller.

Pigg och gla kexchoklad

Kategori: Allmänt

Idag var det städning och tvättning som stått på shemat.. Som vanligt på fredagar:D
Nu har jag iaf inte ont i halsen längre så jag är nöjd.
Fikade på Mejeriet med Kajsa och Tina med, mycket trevligt måste jag säga.
Snart kommer Alexandra och Jonas hit så blir de lite lasange och mys innan vi ska på bio för att se denna spännande film

Jätte pepp:D
Igår va de pubrundan, de va skit skoj precis som alla andra år.. Förutom svängen på Lipz då den kunde man skippat..
Peppa inför imorn, för då är de stora slussfesten (stora nolle) ska bli så kul:D och jag ska ha min fina klänning på mig!
Efter denna helg är de endast plugg och träning som gäller så jag med gott samvetet kan åka till Bonna i okt, vill ju verkligen inte missa bonna..
Ne ska nog läsa lite om varumärken nu en sväng innan jag ska börja med lasangen, en sväng till tvättstugan blir de nog med för tror att de behövs slängas in mer tvätt i tumlaren nu.

Har kommit in på distanskursen på mälardalens högskola med så hoppas verkligen att de skickar mail i början på nästa vecka så jag kan registrera mig på kurserna och hoppa av uppsatsen. Då blir de att jag läser 2 kurser på avancerad nivå på GU och två distans kurser på MDH.. Det är jag iaf grymt pepp på, alla kurser verkar jätte intressanta och då blir de enklare att klara dem med.. Till skillnad från uppsatsen, den är jag så sjukt opepp på och då kommer de ju gå på röven med. plus att vi på uppsatskursen på GU måste va två som skriver och de är synd om den som måste skriva med mig när jag inte är motiverad att skriva en till uppsats.
Ska plugga kul kurser, utvcka mig själv och skaffa ett roligt jobb istället. De är jag pepp på:D

Puss och ha en trevligt helg alla!

Gnäll:(

Kategori: Allmänt

Ont i halsen, skit. Men som tur va är de inget mer jag har ingen feber liksom inte snorig ingen hosta eller så bara ont i halsen. Så idag ska jag ligga i sängen eller under en filt och läsa lite om varumärken och kurrera mig, kanske blir en film med om jag blir lite trött i huvudet av att läsa..

Nu blir de frulle och gårdagens Breaking News

Typiskt

Kategori: Allmänt

Så börjar man med täningen och idag har man ont i halsen, skit! Hoppas de går över snart för har inte lust eller tid att vara sjuk nu.. Idag är de skola i gbg som gäller så ska snart börja göra ordning mig, men först blir de lite läs i boken..

True blood monday och träning

Kategori: Allmänt

Nyss hemkommen från gymmet, gött att ta tag i träningen igen efter sommren nu när jag inte får springa runt på jobbet hela dagarna..Såg true blood i morse:D Lika bra som vanligt..
Nu ska jag ducha sen kommer Tina så ska vi laga lunch här sen blir de plugg innan en sväng till kåren, ska dit och säga hej bara innan kim kommer hem.. Han kommer ju ändå komma hem halv sju så har ju inget speciellt att göra här hemma mellan 17 och 19 ändå så kan lika gärna hänga på kåren..

Bye suckers;)

Scones i ugnen

Kategori: Allmänt

Nu är dom inne:D Mums ska de bli




Idag blir de lugnt, hoppas på promenad med Alex sen får vi se vad som händer mer..

Flottrace

Kategori: Allmänt

Snart ska jag ner till Flottracet först blir de chilla lite hemma och ducha och göra ordning mig..
Ikväll är de jobba på sittning på kåren som gäller och imorn ska jag bara slöa och vila upp mig inför skolan nästa vecka..

Mat

Kategori: Allmänt

Nu har vi ätit mat och tvätten är klar. Nu ska jag göra ordning mig för en helkväll på kåren:D

Elefanterna

Kategori: Allmänt

Igår såg vi denna film

Den va faktiskt mycket sevärd och mycket bättre än vad jag trodde den skulle va.. Robpatt va bättre skådis än jag hade trott.. Och Christoph Waltz är enastående som vanligt.. Han kan va så ond men ändå älskar man honom ialla fall.

Idag har jag städat lite och håller på att tvätta. Snart blir de lite lätt lunch och sen en promenad runt spik ön va det tänkt.. Skulle tränat Kettlebell men hade så ont i ryggen igår kväll och i morse så kör på en promenad ist.
Ikväll kommer Tina och då blir de kåren:D
Nu tillbaka till brand relevance boken!

Puss o hej

Lunchtips

Kategori: Allmänt

Biligt och bra lunch tips:D Ta och koka lite varmt vatten häll i en coop of soup eller va de heter varma koppen typ (jag föredrar minestrone) Sen kokar du upp ett halvt packet nudlar till och häller i soppan:D Mättar lite bättre och vill man kan man ju ta en knäckemacka till så får man lite extra mättnad:D

Nu blir de att göra ordning sig inför skolan..
Puss

Skola

Kategori: Allmänt

Idag ska jag till GBG för första föreläsningen på handels. LIte nervös är jag, vet inte riktigt varför men de är väl för att de ska hända nåt oväntat kanske..
Sen har jag inte så mycke att säga igår, får uppdatera sen när jag kommer hem och berätta om min första dag på handels..